![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni düşünmeden duramıyorum
Her an aklımdasın kalbimde sevgin Hayalimde ışıl ışıl parlayan gözlerin var Aldığım nefestesin ciğerimi ruhundaki dinginlikle dolduran İçtiğim sudasın bedenimi anlamsız bir huzura salarak İçtiğim ab-ı hayattasın…. Anlayacağın hayatımı sarmış Kuşatmış haldesin *******i uykumdasın uykuyu haram kılıyor çehren hep aklındasın Dinlediğim şarkı sözlerinde her melodinin notasındasın Gündüzleri hayatımı felç edecek şekilde hayalimdesin Seni anmaktayım seni yaşamaktayım seni aramaktayım Kalabalıklar içinde yalnızlığa sessizliğe bürünerek Seni yaşamaktayım Adını ve seni arıyorum İsimsiz caddelerde tutarsız mekanlarda Seni tahmin bile edemeyeceğin kadar çok Seviyorum Sana ulaşmanın yollarını arıyorum Ama mazimdeki acılarım yaşadıklarım hayal kırıklıklarım… İçinde bulunduğum ve istemeye istemeye yaptığım İşler sana doğru adım atmama engel Ellerim ve ayaklarım bağlı Sana yönelmeme engel Seni sevdiğimi belki de biliyorsun Senin de benim seni sevdiğimi tahmin ettiğim gibi Ama tutarsızca olan temelinde acılarımın yattığı davranışlarım Soğuk davranmam seni kırıyor Seni incittiğimin farkındayım ve bu beni çok üzüyor Bazen bir söz bazen bir mesaj bazen Bir anlamsız eda bile sinirlerimi alt üst ederken Tutarlı olamam Bildiğim tek şey var şu an aklımdasın Her şeye inat seni seviyorum Sana aşığım adını yazmaktan sakınsam da Adın gizli Sevginle yaşamaya sarılmaya çalışan Kalbimde Seni seviyorum seni seviyorum Seni sevdiğimi sana söylemeye cesaretim yok Güzel kız gel kalbimi sana açıyorum Seni görmediğim hafta içi günler inan beni bitap bırakıyor Senli günlere geldiğim de ise yorgun ve bitap düşüyorum Aslında bir araya gelmemize sebep olan Konu bana engel Engel olan süreç bir aya kadar bitecek Ve cesaretli olamasak bir daha görülmeyecek çehremiz Sadece kalplerde bir acı olarak kalabiliriz Benim cesaretim yok maziye gömdüm varlığımı Gel ve güzel ışıl ışıl gözlerinle Kalbindeki sevginle Dingin ruhunla Beni gömüldüğüm yerden çıkar Seni seviyorum seni seviyorum Gel avuçlarımda saklı kalan mutluluğu paylaş benimle Seni bekliyorum. Az kaldı zamanımız yok Beni seviyorsan gel güzel kız 04.06.2007
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|