![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acımtırak sözlerinin tadı
dımdızlak aylak bırakan gözlerinin gömen felaketi.... Yürüyorum kelebek saltanatı dilimli hayatımda benimkisi biraz ağlamaklı yudumluyorum biraz korkulu benimkisi biraz esrarengiz olan vazgeçilmezi bekleyiş dert işlemeli dantel geçirmeli tığı ....yenimden kızdırıp kez'lerce bir kendim geçerim korun narından bir kor geçer, benim yarım yüreğimden Benimkisi biraz saçlarıma sarmalı delilik Mutlak öleceğim böyle giderse Uzun ince bir dert yorma beni ne var şunun şurası ölesiye seviyorum seni Ne var şunun şurası senden gayrısının canını alacak kadar Nazar boncuklu ahları kendi üzerime takacak kadar Seviyorum seni...göğüs kafesimde işkence bu his Biliyorum bizi biraz da seni Keşke bilmeseymişim Ne akşam olur bu şehirde ne sabah Birbirlerine varmanın kapılarını Kendime dönüş yollarımı kapadılar. Cenderedene saplanmış kan kusar canım Ezerim yinede her gün, canımdan masum bir gücü Bir tek gümbürtüsüyle gelen sana haberdar olsamda, gelişini duysamda... kıpırdamadan beklerim... teslim taşı oluverir yeminli ben. Çağlar çalışlara kurban olana Közlü olmayı beceremeyene müstehak bu Yüreğime sürtünen bu kıvılcım savaşı Çoktan ateş voltası... Sen mevsimli donakalışta. Ömür boyu, yıl kıyısı, saat artığı zamansızlık Öle dirile iki cihandada tavaf edersin beni sessiz sınırsızlıklara uçarak Canımı akıta akıta. Durdum süngülü dönüşün başladığı yerde Bekliyorum iki cihanlı müebbetimde Gizlimi, saklımı, kendimi bıraktım yaşamının ortasında...alsana...sarsana... Yılın her gününe yayılsana adımın her harfine damlasana Tavaf et beni...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|