![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretin kor oldu yakıyor teni
unutmak mümkünmü söyle gideni Bir gün şu canımdan edecek beni yaptığın şu işve naz be sevdiğim Gönlümüze çıkan her basamakta Yarin izi varmış anlamasakta Yüzüme bir kere gönülden bakta Şu bedbaht halimi yaz be sevdiğim Sevdamı öğrenip bildiğin günde Benle alay edip güldüğün günde Bir gün can veripte öldüğüm günde Mezarımıda sen kaz be sevdiğim Birini tutmuyor bir dediğim şey Hüzün muş gönlüme eklediğim şey Benim ömür boyu beklediğim şey Yalnız bir kaç tatlı söz be sevdiğim O kadar anlattım anlamıyorlar Unut onu artık sevme diyorlar Bilmiyorlar onlar ah bilmiyorlar Gelde şu düğümü çöz be sevdiğim Yokluğun rüzgarın yüzüne vurur Beni derde salar beyhude gurur Yılllar geçti hala içimde durur Gönlüme attığın köz be sevdiğim Ağlasam erirmi taştan bulutlar Dört yanımı sarmış su yaslı duvar Ne yüzüm gülüyor ne umudum var Şu naçar halimi sez be sevdiğim Yaşanmadan bitmiş gençlik çağımda Kavruluyor gönlüm aşk ocağımda Hiç değilse bir kez gönül bağımda Kimseden habersiz gez be sevdiğim Ne üzüleceğim sensiz yıllara Sarıl ihanete açık kollara Gönlümü sermişim tozlu yollara Ezebildiğince ez be sevdiğim.
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (01-21-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|