![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "İnadına aşk şiiri"
Ne dersin? Acemilik kaldı mı ellerimizde Korku gözlerimizde Emekleme devresini arkada bırakırken Yürüyen çocuklar kadar neşeli Ve tetikte olmalı gönüllerimiz Dağların isyancı havasına vurgunum Bir de Afrikalı kızların şarkısına Uslanmaz bu deli gönül Okunan her kitabın bedelini öderken Hakkını vermeliyiz Grevde vurulup düşen işçinin Sevmek, esemer kız Artık ekmek yemeye benziyor Hoyrat yüzlü türkülerin içine sığınırken Mürekkebi kurumamış bir şiir kitabıyla Kapağı açılmamış romanların sicaklığında Sevmek diyorum Öykülerde yaşayan bir ananın Çocuğuna emzirdiği memedir Sevmek diyorum esmer kız Bundan gayrı çizilecek camlara Umutlara küskün olmak gözlerimi incitir Bir kızın saçlarına bir öpücük indirsem Hoyratça yaralanmış umutlar çarelenir Ozan yüreğim tedirgin Üstelik gözlerim Kaç bin yıllık özlemlerin aynası Monoton bir yaşamın İçinden sıyrılıp bu yana çıkacağım Elele, Okula, Fabrikaya koşarcasına Aşıklar Tepesine koşacağım Aşıklarla birlikte... Ve sonra, Gözlerime acı bir yel dokunur Seni ararım dört duar arasında Seni sorarım şiirlerin tümüne Yokluğun ellerime dokunur Susarım hırs dolanır ağır aır yüzümü Mektupların esmer gülü Ne dersin? Gelmeni istiyorum Benimle bu kavgaya gelmeni Erikler dallarında mayhoş tadın alanda Koyu bir karanlık dağların ardı Ufuklar renk vermiyor baksana Şimdi şu anda Güneşin gelmesi anlam kazanır Toprağın damarına ter karışınca Yaşam biraz daha çarelenir Umut biraz daha Sevmek, bizim işimizdir sanırım Pusu hainlerin olsun Sen esmer kız Elini koy sol böğrüme Fırtınalar kapıyı çaldığı zaman Türkülerle büyütmüşüm ben bu sevdayı Şiirlerle beslemişim Anlasana Heyy heyy... Türkülerin esmer kızı duyuyor musun? Şiirlerin esmer gülü Çırpınan yürek dalgalarıyla birlikte Sabah yaklaşıyor, sabah diyorum. Sen hala orda mısın?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|