![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() geceye bak
ve bir yıldız seç hayata dair hiç bırakma onu tut sımsıkı işle beynine hayatına işle geçmişine işle geleceğine işle ruhuna işle bedenine işle işle işleyebildiğin her yerine unutma o yıldız seni unutmayacak yüreğimde olacaksın her zaman her yerde senin için parlayacak ağlayacak arada bir yıldızlar ağlar mı? işte o zaman göreceksin yağmur olup üstüne çökeceğim hayatın her yeri sel alacak azabıma dayanamaz ne yer ne gök yalnız se kalacaksın koca dünyada yalnız ben olacağım senin yanında ayaklarının dibinde ben yalnızca ben taş toprak sizi de istemiyorum siz de gidin girin bir yere çıkmayın karşıma taş olurum toprak olurum su olurum ben olurum her şey siz gidin bizi yalnız bırakın dayanamam kırarım kalbinizi hadi incitmeyin şu yıldız kardeşinizi çok mu çok mu söyleyin aşık olmak çok mu yıldız olmak çok mu çok çok biliyorum çok bunların hepsi ben iyisimi bir damla olayım akayım arada bir hatılandığımda akayım gözlerinden kalbine... gözlerinden kalbine... gözlerinden kalbine...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|