![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neden böyle oluyor kazanmanın adı,
bu görülmüş şey değil diyeceğim, yok ki etim, kemiğim, ruhumdan beni soyutlayan dilimdeki gerçeği değiştiren hep öte tarafta zarif şiddet içeren gerçekler bir sevgili gibi hep ama hep daha fazla hırsı niye her defasında yere basmadan öpüşüyoruz hayatla ? Masum olan gece biliyorsunuz, biliyorum açık seçik anlatamam derdimi gecede öldüm belki de o yüzden geceyi andım heyecanlarımı darbeleyen kahkahalar tam orda o taarruz altın da, kinaye kendime gülüyorum ölmem istendiği zamana... Dolaylı akşam karanlığı yansıyor yanaklarımdan uzuvlarıma üç beş dakika sonra holdeki ketum karanlık artıyor alçak sesle sesleniyor çavuşum " hoşgeldin, hoşgeldin geçen iki ayda hiç değişmemişsin " Gülümsüyerek yine alaca cevap, bürokrat ölümün kollarından savaşta yaşam çalma hakkı, ölüm istihkakı düştü her birimize görevde başarılı olduk desene o halde kıdemli öldük desene. Bunu unutmayacağım unutamayacağım süngünün ucunda açan ölüm çiçekleri tanımadığım insanlara küstahça koklatmalar... koklamalar... Bırakın siz onu bunu, hayallerim de bir kenarı sevdiklerimi bir daha göremeyeceğim artık desenize.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|