![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O mavi gözlerin için denizleri yakacak kadar
Saçlarını dağıtan rüzgârlara kursun sıkacak kadar Ve tenini ıslatan bulutları avuçlarımda yakacak kadar Seviyordum seni. Adres sormaz ölümün yoluna katardım acılarını Rüzgârın eteğine bırakırdım dinmez sancılarını Denizin ortasında ıslatırdım alev alev yangınlarını Ve gözyaşımla yıkardım mevsimsiz baharlarını Ve simdi gittin yeminlerin dururken Engin okyanusun yanan mavisinde ararım kokunu Yalnızlığa demirlemiş gemilere sorarım bensiz umudunu Göçmen kuşları sorguya çekip Öğrenirdim bensiz yaşadığın yurdunu Ve simdi yoksun Her gün dağlara özlemini kurşunlarla yazıyorum Gökteki bulutlara hep sitemlerimi yolluyorum Her gece gökteki yıldızları ve hasretin bulutlarını Yüreğimde toplayıp senin gözlerini anlatıp Denizin ortasında sana ağlıyorum... Virgülsüz cümlelerimin arasına gözlerini katıyorum Gözyaşını yastık ve ihanetini döşek bilip Yosun tutmuş taşlara uzanıyorum Sen beni unutsan da Gülüşlerini ekmek, Yüreğini su bilip sensizlikte hayalinle yaşıyorum...
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (01-29-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|