![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimdi?.. Işık sümbülü geceye konan kimdi...
Beynime boydan boya şimşekleri çaktıran Tavus kuşu bir defa görecekti kefeni Cesedi bir tabuta sığdıramayan kimdi Gönlüm aşina oldu tutku saraylarına Mezarıma karanfil döktü beyhude rüzgar Kimdi... yağmurda solan karanlığa böcekler Kubbesinde alemin ayışığı damlarken Ağlıyor dev aynada bir karınca gölgesi Senin umudun kadar yeşil... ama karanlık Senin umudun kadar hüzün kokar nefesi. Ellerim kan sağıyor hazin dokunuşlara Issız kaldırımlarda şafakları bekleyen Gizle beni kalbine aşkı orda bulayım Orada ateşinle bir ömür kavrulayım Asumanda bir bulut merhamet gözyaşları İndikçe arz-ı zemin özlüyordu baharı Bir kızıl arzu gibi titredi karanfiller Zemheriye dönüştü aşkın kaynar suları Sevdamız bir türküydü... ağıt oldu bir gece Rüyalar kabus oldu... viran oldu her gece. Soğuk damlalar düşer artık yapraklarına Kardelenler selamlar kırılmış dallarını Bir gün karanfil doğar belki topraklarına Okşar yine tenini çamurdan saçlarını İncitmeden sokulur yine dudaklarına Yudum yudum eritir nefesinin sesini Kök salar sessiz sessiz uyuduğun yatağa Hissedersin yanında çağlayan gölgesini Senin üstünde büyür bir gülün anıları Senin şarkını söyler gülün hatıraları.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|