![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beyaz karanlıklarda hep yolumu kaybettim
Güneş bir kerecik olsun da doğmaya görsün, Bu yıkık şehirde kaç defa seni bekledim Her gördüğümde beni mahveden o gülüşün, Bu diyarlarda sensiz sabah hiç olmadı ki, Kavuşamazmışız bir daha, ahrette belki.. Ben zaten her daim kaybetmeye alışmışım, Her karanlık sonrası bir de güneş doğarmış Biliyorum, ben seni tanırken yanılmışım, Amed’de bir yiğidi adından tanırlarmış, Bak şimdi sen yoksun, benim çocukluk yanım da Şimdi sen yoksun ama, ağrıların aha şuramda.. İşte şimdi bahardır, nisan ayı da geldi, Girdabına yakalandım sarı saçlarının, Ölümüm seni son defa görmeye değerdi Kimden yadigar bilmem bu umman göz yaşların, Vakit gece sensizlikten dem var yüreğimde Eski bir arzu ve yeni bir aşk düşlerimde.. Siyah aydınlığı arayıp durdum, yoruldum, Yenilmek adıma yakışmazmış diyorlar Hangi kapıyı çaldımsa açılmadı, kovuldum, Bana Mecnun sana ise hep Leyla diyorlar, Ve ben seni hala çok seviyorum be “Gül”üm Seni beklemiş seni özlemişim be “Gül”üm...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|