![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşününce seni gözüm yaşarır
Özlerim ben seni güzel Yaylacık Doğdum büyüdüm fayda görmedim Yaktın yüreğimi nara Yaylacık Doğru dürüst sende devran sürmedim Baba ocağında eğlenmedim gülmedim Gurbet elde kaldım geri dönmedim Solmayan gülümsün güzel Yaylacık Demirci babadan kaba rüzgar eserdi Gavur pınarına kızlar suya inerdi Corum Ortaköy yolunda arabalar gererdi Sana bakmaya doymazdım ben Yaylacık Ne kadar güzel çok ormanın vardı Kışa doğru koylum yakacağın alırdı Yaza doğru ne mantarlar olurdu Halen o mantarların oluyordu Yaylacık Duydum ki sağlık ocağına kavuştun Ortaokul bas ucunda elbet tanıştın Gelene gidene belki de sen alıştın Hiç kimse öz yurdunda geçmez Yaylacık Güzel koyum asla geri kalmasın İlçe olsun köylüm el ele versin Gurbete gidenler geriye gelsin Bizi yad ellerde koyma Yaylacık Bekle bizden neler görecen Olimpiyat bayrağımızı mutlak dikecen Ben Güner, sem o günü de görecen Şimdilik kusurumuza bakma Yaylacık Amsterdam 08.03.2003
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|