![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben hasrete tutsağım
Dertler tutsak bana Senin sevgin yetmez Senin aşkın lazım bana Sensiz dünya haram bana. Senin için çarpan bu kalbimle Seni en çok seven bu halimle Yalnızlığım ve çaresiz kendimle Geliyorum sana sevgilim En sevecen halinle ol benimle. Hayatın acısıyla Yüreğimin sancısıyla Gözlerimin kancasıyla Geliyorum sana sevgilim Sensin benim tek benliğim. *******i gözüme uyku girmez oldu aşkından Sanki çıkıyorsunda gündüzleri aklımdan Böyle giderse çıldıracağım aşkımdan Konuşma benimle havadan sudan Sevgini haykır sende o güzel bağrından. Seni ıssız yalnızlığımda düşünürken Duygularım dile gelir birden Hiç durmadan ister seni benden Aşkıma karşılık bulursam senden O zaman ben, ben değlim, bir başka ben. ******* uzun olsada sonu vardır Yollar uzun olsada sonu vardır Hasretlik acı olsada sonu vardır Yüreğimde hasretinin acısı vardır Sensizlik ölüm olsada elbet sonu vardır. Ben neden böyle oldum sanki Yalnız seni sevdim inan ki Hasretin yüreğimde öyle bir ateş ki Sana kavuşacağım zaman öyle bir zaman ki Sensizliği hiç sorma öyle bir yaman ki. Yuvasız kuşlar gibiyim Devasız dertler içindeyim Sensizliğin derin hüznündeyim Canım benim tek sevdiğim Sensin güzel çarem benim. Sevgimden çekinme sevgilim Benim ki gerçek sevgidir Gerçek sevgi nedir dersen Hayat sebebim olan sen Seni çok seven bir ben. Ah güzel sevgilim Benim tatlı meleğim Canım benim her şeyim Kalbimin sahibi güzelim Benim sonsuz hasretim. Nedir bu kalbimin çektiği senden Sonsuz bir sevgi bulmadın mı benden? Böyle seven bulursan gerçekten Bil ki o bulduğun birisi Yine benim yine sen delisi. Uzun *******de geçmez saatler Duyarsın insanlardan bir takım vaatler Ben her şeyi vaat edecek durumda değilim Ama hep seni seveceğim Ve senden vazgeçmeyeceğim. Uzak durma sokul bana Haykırayım sonsuz aşkımı sana Sakın aldanma ona buna İçten sevgi ver bana Doyayım sana kana kana. Sana kavuştuğum o anlar Kalbim tekrar yaşadığını anlar İçimde senin ateşin yanar Beni kavuşmanın heyecanı sarar Sevgiyi kendine yürek sorar. Bu şiir fazla uzadı galiba sevgilim Benim tak olan güzel çiçeğim Bu şiirin vardır sadece bir özü Bunlar benim yüreğimin sözü Umarım anlarsın iki ciğerimin gözü.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|