![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarp bir kayalık oldun kimi zaman
Tırmanırken dizlerimi kanatan.. Kimi zaman da çalkantılı bir deniz çırpındığım. Bazen vefalı bir dostun gözlerinde buldum ümidi. Ama bir tek annemin sarılışında buldum teselliyi Çünkü o acı içinde teslim etti beni sana. Toz pembe günler de geçirdik birlikte Sevdamın gözlerinde buldum ihaneti En kalleş sözleri duydum kimi zaman.. Çok yordun. Çok hırpaladın, içimi acıttın Durulmadım bak ayaktayım, hala seninle savaşmaktayım. Son nefese dek yolumdan vazgeçmeyeceğim Yaşıyorum çünkü sebebim var. Sana yenilmeyeceğim hayat. Her şeye başlasam da sıfırdan Her şeye sil en baştan, inan aldırmam. Asla pes etmeyeceğim sana hayat Tüm sevdiklerimi elimden alsan da. Düzenbaz hilekâr olsanda. Yalancısın, göstermelik bir bahar olsan da Bilirim geçicisin, herşey bir gün değişecek Ama yapıştığım inadım tükenmeyecek. Bana sormadılar seni armağan ederken. Yalnızdım biliyorum yola koyulurken Yine yalnız olacağım göçerken Şu savaş hep sürecek, Ömür boyu seninle didişirken Arada göz kırpacaksın ya da nanik yapacaksın Ama duyuyor musun sevdalar yaşar hayat Her ne yaparsan sana olan sevgimi koparamayacaksın İyisiyle, kötüsüyle, günahıyla, sevabıyla Her şeye rağmen seni yaşayacağım hayat.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|