![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekleyeceğine *******ce beni
Bir kerecik arasaydın Senin uğruna ölen bu cesedi Hiç unutmadım o sözünü 'Hem beni kandırıyorsun hem kendini' İçindeysem eğer aylar sonra bile Ne işin var başkalarının ellerinde? Ne işin var o sitelerde? Hiç unutmadım o sözünü 'Hem beni kandırıyorsun hem kendini' Kaderim seni bensiz bırakmak değildi Sen terk ettin unutma Son konuşmada akan gözyaşı benimdi Asla unutmam o sözünü 'Hem beni kandırıyorsun hem kendini'. Ben de düşünmüyorum artık bazı şeyleri Kendimi düşünmeye çalışıyorum sadece Onarıyorum yıkıp gittiğin içimdekileri Fotoğraflarını görmezsem hatırlamıyorum bile yüzünü Unutursam ********im o sözünü 'Hem beni kandırıyorsun hem kendini'. İyi bilirsin benim sevince nasıl sevdiğimi Nefretimin ve kinimin asla bitmeyeceğini Yalanım yok sevgim bitmedi Zaten zor olan da bu ya Hem sevgini taşıyorum kalbimde hem nefretimi Bu sefer ben sana söylüyorum "Başkalarının Prensesi" 'hem beni kandırıyorsun hem kendini'. Çok tene dokundum unutabilmek için seni Başka kollarda arınmak,temizlemek için kirlettiklerini Yanılmışım... Her dokunuş yüzlerce kez hatırlattı bana Her dokunuş binlerce kez alevlendirdi aşkının ateşini Sana olan sevgim aşkım sevdam Senle yaşadığım her an Gerçeğin ta kendisiydi,yemin ederim ben ne seni kandırdım ne de kendimi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|