![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugün gonca alevinde keder
Ufkuma inceden yağıyor yağmurla beraber Bir şey var bende olmaması gereken Unutulmuş anılar gibi hüzünlü Uçmuşsa gözlerimin mavisi Dalıp dalıp gitmişsem ondan.... Senin maviydi kalbinin sesi Bir saat gibi kendiliğinden işlerken Buluşmuştu yüreğimiz sevgiler üreten, O yaz nasıl sevdiğimi öğrendim Bir akarsuyun sessizliğinden.... Bulutlardan bulut çıkardım o yaz Çiçekler suladım her gün batımı Çocuklarla konuştum hüznü unutturan Yalansız hilesiz sevmişti,m ya ezgiler içinde Bir ceylanın gözleri,ne akşam çökünce Sanki yağlı kementler dolanır boynuma, Delik deşik ağıtlarım bin yıllık söylence Hiç mutluluk düşleri girmezmi koynuma Yağmurlar ve şarkılar kardeş oldu Şarapla tanıştığım rüzgara bulaştığım takvimde Sonrası bir yüreğin yaralarıydı Merhem olurmusun acep yarelerime Sonrası ahir zamandı kahir mevsimi Yenildiğim yıllardı kapılar kilitli Rüzgarsız kaldım otuzunda dilim paslandı Baştacı olurmusun ertelenmiş yarınıma
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|