![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() I)
İçimdeki yalnızlık Dışarıdakilere ve kalabalık adımlara rağmen İçimde yaşattığım yalnızlığım Acılarıma sıkıntılarıma kırgınlıklarıma Arkadaş sandıklarıma inat edercesine Beni sakla Sakla ki kimse beni görmesin İncinen ruhumun yaşattığı buhranlarla Ruhum daha fazla incitilmesin Diye alıp bedenimi sakla toprağın en koyu rengine İçimdeki yalnızlık Yalnızlığım ruhumu alıp götür Geldiğimiz yere Sakla ruhumu masmavi gökyüzünün en saf tonuna Saflığı özlediğimi haykırmam için II) Beni tüketip bıktıran hayatın tozlu yollarında Yılmadan yürüyorken bu kadar yıpranmamıştım Her şeye inat ayakta durup yüzümden gülümsemeyi Eksik etmezdim Her şeye göğüs gerip başım dik yürüyordum Hayatın tozlu yollarında Ama burada ama oldum yüzü gülmez oldum Devenin yanında kulak sayılacak kadar küçük sorunlar karşısında Pes edip adım atamaz oldum Cesaretim kalmamış galiba O dağları deviren cesaretim kalmamış… Her şeye inat beni sakla İçimdeki yalnızlık Beyazlar içinde bedenimi toprağa Ruhumu yaldızlarla masmavi gökyüzüne… İçimdeki yalnızlık dışarıdaki kalabalık dünyaya İnat sakla beni Kimse görmesin Kimse duymasın sesimi Kimse sevmesin beni Kimse umut bağlamasın bana Kimse asıl olmayan ifadelerle kutsal olan dost kelimesini Zalimce kullanmasın Gerçeği dostum kelimesinin ardına saklamasın Gerçeklerden bıktım insanların asıl olanı gizlemesinden Bıktım III) Saklayabilir misin beni ey dostum diyen Beni inciltilmem için saklayabilir misin Kalbindeki saflığa Ruhundaki dinginliğe Yüzündeki acı gülümseye Ellerinde sakladığına Diline gizlediğine İçimdeki yalnızlığa Erişip beni saklayabilir misin dost diyen dil Beni saklayabilir misin Toprağın koyu tonuna gökyüzünün mavisine Beni saklayabileceğini sanmıyorum Ben şu soruya takılarak sanmıyorum Beni saklayabileceğini Sen gerçek dost musun İlkin bunu belirtebilmen gerekir ben i saklayabilmen için Beni gerçek dostlarım ve içimdeki yalnızlığım Saklayacak bir daha acı çekmem için Gerisi sadece bir damla göz yaşı biraz hüzün Belki bunlar affeder sizi yalancı dost. IV) Yaklaşan sonu hissediyorum Ulaşamadıklarıma araya mesafe koyduklarıma ulaşıyorum Kırdığım kavga ettiğim ayrıldığım insanlara ulaşıyorum Ayrıldığım sevdiklerime aşklarıma Arkadaşlarıma dostlarıma yoldaşlarıma Beraber nice sorunlara direndiklerime Beraber bir lokma ekmeği bir kuruş parayı paylaştıklarıma Ulaşıyorum Sesleri sözleri beni mutlu ediyor Mutlu olduğum kadar onlarda sesimi duydukları için Onlara ulaştığım için Mutlu olduklarını dürüstçe saf ve kin tutmayan kalpleriyle söylüyorlar Ulaştığım ve ulaşamadığım sürekli görüştüğüm uzun süredir görüşmediğim Kimse kalmasın sesini duymadığım Kimse kalmasın incilttiğim varsa burada Her şey son defa seslerini duymak içindir Affedilecek af dilenecek bir hatam olmadı Saflık ve dürüstlük sarmıştır Hep etrafımızı Ben mutluyum onlar mutlu Bir tek varlığımdan hoşlanmayalar Mutsuz Onlarda burada yaşıyor. Dışarıda koca bir dünya var Bunu unutanlar o dünyayı ben gördüm Varın siz görmeyen kalakalın sınırları dikenli tellerle sarılı hayatınızla. V) BENİ SAKLA İÇİMDEKİ YANLIZLIĞIM BENİ YAĞAN YAĞMURUN YERE DÜŞÜTÜĞÜNDE ANACAK BENİ DOĞAN GÜNEŞİN IŞINLARINDA HİSSEDECEK BENİ İNCİLMEYİM DİYE KORUNAKLARINDA SAKLAYANLARANILARLA YÜZLERİNDE OLUŞACAK GÜLÜMSEDE HİSSEDECKLER GERİ UMURUMDA BİLE OLMAZ BENİ SAKLA İÇİMDEKİ YANLIZLIĞIM
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|