![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artık her şey gözlerine benzer
biraz gerçek ve çokça yalanlar ve yanlışlar her şey gözlerine benzer gözlerin İzmir'i İzmir gözlerini anlatır yüreğimi hep paslı bir hançer kanatır gördüğüm her yalanla her yanlışla ben ölürüm ben her gün yeniden ölürüm siz neden hep soyunuyorsunuz siz neden hem soyunup hem utanıyorsunuz hüznünüz hep alkollüdür alkol sefalarıyla başlayıp biten gözyaşlarınız büyük yanlışlarınız, yanılgılarınız ve yalnızlığınızdır herkesten gizlediğiniz çoğul gözleri görmez, çoğalan mutlulukları bilmezsiniz hüznünüz hep alkollüdür yalnızlığınızı bastırmaya çalıştıkça batarsınız ağzı alkol tütün ve şehvet kokan oğlanların terli ve kirli koyunlarında teselli ararsınız hiçbir sabah aynada kendinizi tanıyamaz utanırsınız kusarsınız her teselli sabıka kaydınızdır sonradan pişmanlık duyduğunuz her pişmanlıkla biraz daha ölürsünüz her gün azar azar biraz biraz yavaş yavaş ölürsünüz hayata hep yalan yanlış buruk kırık gülümsersiniz hayatsa hınzırca sizinle dalgasını geçer durur bir düşünün nerede neyi ne zaman gerçekten yaşadınız ki hayata kendinize olduğunuz kadar uzaksınız bir düşünün niçin hep gizli kanıyorsunuz kan ağlıyorsunuz - II - özlemlerimizle öksüz kalan gözlerimizi yitirdikten sonra gözyaşlarımız hüznümüze hüznümüz yalnızlığımıza bulaşmış neye yarar bir kerecik olsun göremedin gözbebeklerimdeki kanayan acıyı acı ki tarihin bedeli ödenmiş yanılgısıdır tarih ki başarılı ya da başarısız tüm ihtilallerin ölümle yaşam arasındaki tedirgin gülüşüdür tedirgin sevişmelerden artakalan korkunç bir pişmanlık ve büyük bir yalnızlıksa tereddütsüz bıçağınızı kalbinize batırın tutunduğunuz kırık bir daldır tükenişinizi suskunluğunuza astığınız boşuna uğraşmayın hiçbir şey avutamaz yüreğinizin tenhalığını küllenen aşklarınızı hiçbir şey diriltmez yitirilen düşler yüzünüze yapışan acı bir hüzün ve iğreti gülüşlerdir yüzünüzü kanatan iğreti gülüşler yitirilen düşlerdir soylu aşklar kirlenmiş yüreklerde yaşamaz kirlenmiş yürekler hep konuşur ama yaşamaz oysa konuşmak kirli yüreklerin hiçbir eksikliğini gidermez konuştukça eksikleri kırılıp düşer çürüyen *******e emilmekten şişen, moraran ve çürüyen dudaklarınız en büyük acınız ve utancınızdır ertesi güne kalan durmadan yinelelediğim sözleri hep ağzıma tıkadınız beni hiç anlamadınız beni hiç anlamadınız alkölün esrikliğiyle *******i apışaranızla, gündüzleri yüreğinizle kanadınız ama hep yalanlara sığıdınız ama hep gizli gizli kanadınız ah siz beni hiç anlamadınız hiç anlamadınız yanlış bir hayata saplanan diş izlerine katlanmalısınız ey bedenini ihaleye çıkaran müzayedeci yürekler her yeni güne farklı sperm kokusuyla başlamaya utanmalısınız size sizi anlatmaktan usandım anlamadınız bir ''yalnızlık niye kanar'' hiç anlamadınız -III- yalnızlığınızı onarmaya çalıştıkça yalnızlaşıyorsunuz hep ama hep yalnızlığınızla sevişip duruyorsunuz bilmez misiniz ki tenin tene sürtmesiyle aşk yeşermez yaşamdan hiçbir şey anlamıyor bir kısır döngüde boğuluyorsunuz aşklarınız hep kaçamak ve gizli gülüşleriniz hep kanamalı sevişmeleriniz hep yarım yamalak acılı ve acele bir yatakta iki beden, bir dudakta iki yalan olmak aşk değildir kirlenen yüreklerde aşklara ve düşlere yer yoktur bu yüzden hep yalnızlaşıyor, bu yüzden hep kanıyorsunuz bir bir yıkılıyor doğrularınız aşklarınız inançlarınız hep bir şeyler eksilir yaşantınızdan usul usul eksilir paldır küldür eksilir yaşantınız, gürültüyle devrilir mutsuzluğunuz her şeyiniz hiçbir şey anlatmıyor siz artık eksik, yarım ve yanlış değil, siz artık hiçbir şeysiniz yanlışlığınız ömrünüz, ömrünüz yalnızlığınızdır yanlışlıklar, yanılgılar, yalnızlıklar tufanında hovardaca harcanan onursuz hayatlar... Bu muydu ulan hayatınız.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|