![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin içinde yaşadığım
Bir sevdam olmadı ki benim bir çift sevda sözü işitmedim ki sende eşsiz maviliğine benzeyen Bir çift güzel gözle, bakışla… hiç karşılaşmadı ki gözlerim Ben sende hiç yaşamadım Senin masalsı ihtişamını Nasıl yazayım İstanbul… Övgülerin en yücesini sen almışsın Senin için müjdelenmiş fetih Büyülü endamını Görkemli güzelliğini anlatır hep Senin için yazılmış şiirler Seni çalıp seni söyleyen nağmeler Kız kulesi, Üsküdar Sarayburnu, Ortaköy Bir yanda Sultanahmet, Ayasofya Bir tarafta Süleymaniye… Sende kalmak, seninle uyanmak sabaha… ezan sesleriyle akşamı selamlamak, kaygısızca… sen bizim sembolümüzsün İstanbul senin özleminle tutuşmuş fatih “ ya ben istanbulu Ya İstanbul beni “ Kim düşünür kim yürütebilirdi başka Karadan denize gemileri… Sen bizim islambolumuzsun İstanbul Söyle ikinci kez ben seni Nasıl fethedeyim İstanbul Ben sende hiç yaşamadım Yaşasaydım Seni nasıl yazardım İstanbul Ben seni yaşamadan Başka nasıl yazayım İstanbul…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|