![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ÞEHÝTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ÞEHÝTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Benim dedem KORE'de gömüldü, Babam çanakkale'de, abim þýrnakta, Kardeþim'se dersimde ve dün akþam alevli bir ateþ topu Yuvarlandý bacamdan yuvama topyekün yürekler yandý. Kucaðýmdaysa çorapsýz iki yetim kaldý Hakkari nerede.... Ben hiç gitmedimki ne istedilerki benden Ben hiç kimseyi üzmedimki neden beni incitip kýrdýlar Haykýrýyorum yurduma ve bütün dünyama Yüreðim yanýyor baðrým tutuþuyor Düþtüðüm toprak konuþuyor yer inliyor gök gürlüyor Devletim ayakta milletim bana aðlýyor Ben þehidim þehidler haktýr Milyonlar bir aðýzdan hayýnlara meydan okuyorlar Erkekçesine aslanlar gibi kükrercesine Þehidler ölmez vatan bölünmez diyorlar Ama ocahiller o gafiller duymuyor bilmiyor anlamýyorlar Öyle sinsi yýlanlar, aslan artýðýyla beslenen cakallar gibi Kahbelikle kalleþlikle yollarýmýza mayýn döþeyenler Kudurmuþ kuduz köpekler gibi Bizleri arkamýzdan ýsýranlar Canýmýza kanýmýza bayraðýmýza sanlý vatanýmýza Þeytanca göz koyanlar o hainler o kana susamýz vampirler O acýmasýz imansýz dinsizler Duysunlar dinlesinler beni Bu bayrak inmez bu millet bitmez bunu bilmeyen bilsinki bu vatan bir bütündür bu vatan bölünmez bu ugurda þavasanlar haktýr sehitler ölmez Ey benim cennet vataným senki urfada Hz. Ýbrahim'i Konyada Mevlana'yý istanbul'da Eyüp El Ensariyi Hatayda Eshabül Keyf gençlerini sivasda Pir Sultan Abdalý Anadoluda Evliya Çelebi güneyde Veysel Karani'yi doguda Sultan Süleymaný O büyük Peygamberin müjdesine mazhar olan o güzel Fatih Sultaný Agýrladýn yasattýn kucaklayýp baðrýnda yaþattýn Korkmadan yýlmadan uslanýp býkmadan savaþtýn Nemrut ateþinde güle öten bülbüller gibi Sevgiliye sunulan þahadet sözler gibi Ýbrahimin meydan okuyuþunu düþün Ýsmailin süslenerek hakka kurban olma yarýþýný düþün Nemrudun bir böceðe bir sineye teslim oluþunu düþün Halký uðruna vataný için karþýna dizilen Mehmetin kaþýna þehit yazýlý anlýna bakýþýný düþün Bu ecdat namertler doðurmadý mertlikten yanada yorulmadý Varken benim bu çorapsýz yetimlerim Bu toprak size kalmadý eller belki kandý amma henüz benim elerim yýkanmadý Dosta düþmana inat þehitler ölmez vatan bölünmez Geçen Korede dün Çanakkalede bugun Þýrnakta Hakaride Yarýn her nerede olursa orada Omuz omuza yanyana göz göze Kürdü ile Türkü ile Lazý ile Arabýy'la Alevisi Sünnisi ile sagý, solu ile siyahý, beyazý ile Düþmana siper kurþuna mavzer vatan için millet için allah için zafer Ýsmail gibi kurban olur Allah Allah der Musa olur Firaunu gömer Gelecek yarýnlarýmýz için dogacak yarýnlarýmýz için Canlý canlý diri diri kanlý bedenlerimzle kabirlerimizden kalkar Þehit Þehit diye inleriz biz Bize dayanacak güce þaþarým imanla kuranla coþarým Bayrak diye dogar vatan diye yaþar bu uðurda savaþýr Þehit diye uçarýz biz Þehitler ölmez Vatan bölünmez. Bu Bayrak ve bu Vatan önce gücünü rahman olan haktan Daha sonrada bu kahraman olan halktan alýr Rabbimin kandilleriyle süslü Þehitlerin kanýylada nurludur Bu vatan bölünmez Þehitler ölmez Bu Bayrak inmez bu Millet bitmez |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|