![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söz Şener'de
![]() Başkan adayı Sadri Şener, iyi bir Trabzonlu olduğunu söyledi ve ekledi: "Sorunların ve yükün farkındayız. İsmimi riske ediyorum ama riski severim." 6.2.2008 ‘Yeni bir tesis gerekli’ Genel Kurul yaklaştıkça tansiyon yükseliyor... Önceki gün Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve paralelinde de karşı cepheyi eleştiren İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan sonra Sadri Şener de düğmeye bastı. Trabzon’da konuşan deneyimli yönetici, hem durum değerlendirmesi yaptı hem projelerini anlattı. Şimdi söz başkan adayı Şener’de: “Göreve gelirsek öncelikle bu sezonu iyi bir noktada bitirmeyi hedefleyeceğiz. Sonra da gelecek dönemin şampiyonluğa oynayacak kadrosu üzerinde çalışacağız. Kaprisli değilim, çevremiz geniş herkese sorup bilgi alırız. Ayrıca tesislerin yıkılıp havalimanının genişlemesi gündemde. Konuyu hep gündemde tutup kendimize yeni bir yer bulmalıyız...” ‘Hacıosmanoğlu staj yapsın’ “İyi bir Trabzonsporluyum. Trabzonspor’u düştüğü durumdan çıkarmak için ismimi de riske ediyorum. Belki de başarılı olamayacağım. Üzerimde bir baskı oluşmaz, ama mesuliyet yükleniyorum. Ekibimde de aynı inancı görüyorum. Akyazı projesine destek veriyoruz. TOKİ veya fonlarla bu projenin gerçekleşebileceği düşüncesindeyim. Trabzon’da kimsenin parası kalmaz. Ancak şu transfer döneminde benzinlikten gelen paralarla yönetici borcu ödendiyse o anlaşmaları bozmak için elimden geleni yaparım. Hacıosmanoğlu ve başkaları başkanlığa talip olasbilir. Ancak başkaları aleyhine konuşarak olmaz bu işler. Kendisi genç arkadaş, gönül ister ki stajını tamamladıktan sonra aday olsun. Kısa...Kısa... Hacıosmanoğlu gizli çalışıyor Bakan Özak’ın listesindeki isimleri baskı altında tuttuğuna dair açıklamalarda bulunan başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kurmaylarıyla beraber artık daha titiz çalışıyor. Yakın çalışma arkadaşlarından da gelişmeler hakkında dışarıya bilgi sızdırmamalarını isteyen Hacıosmanoğlu’nun tıpkı Ali Kemal Başaran atağında olduğu gibi yine sürpriz ve etkili isimlerle temasta olduğu kaydedildi. Erteleme bu kez imkansız Bir önceki kongre, oyların sandıklara atılmasından çok kısa bir süre önce iptal edilmiş, bu gelişme camiada huzursuzluk yaratmıştı. 9-10 Şubat tarihlerinin deklare edilmesinin ardından da yine bazı delegelerin mahkeme yoluyla genel kurulu erteletmeyi düşündüğü ileri sürülmüştü. Ancak adayların, “Bu kez aynı şeyler yapılırsa, Trabzonspor için büründüğümüz suskunluğu bozar, biz de mahkemeye gideriz. O zaman da kulüp kayyuma bile kalabilir” baskısı üzerine bunu düşünen cephenin de geri adım attığı öğrenildi. Asbaşkanlar merak ediliyor Trabzon’da her iki aday ile ilgili olarak en çok konuşulan konulardan biri de başkanların sağ kolu olması beklenen asbaşkanların kimler olacağı. Sadri Şener’in daha önce açıkladığı gibi Hayrettin Hacısalihoğlu ismini ön planda tuttuğu, ancak listesinde olması beklenen Nevzat Şakar’ın da adının kulislerde geçtiği bildirildi. Ali Kemal Başaran’ı bu görev için düşünen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ise Başaran’ın istifa ihtimalini göz önünde alarak nasıl bir seçim yapacağı merak ediliyor. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|