![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ardındaki ağaç gibiyim
Kurumuş dallarıyla yaşamaya özlem Göğü yakalamak istercesine Salıvermiş dallarını yere Umudu toprakta ararcasına Bulutlara yalvarıyor Koru beni ışıktan dercesine Kökleri toprağı yırtıyor Fışkırıyor yeryüzüne Bir dost ararcasına Ve son yaprakta Düşüyor ta en yüksek dalından Ruhunu bedeninden koparırcasına Tam o sırada İşte o an İki minik el yakalıyor onu Yeniden doğuşu müjdelercesine Sanki o an toprak yalvarıyor Bırakma beni dercesine Gökler insafa geliyor Çok çektin yeter Yaşamak seninde hakkın dercesine İndiriyor tüm nimetlerini Yaradan Ama ....... Nafile Koptu artık o can Son kez kaldırıyor dallarını Hayata elveda dercesine Dünyanın bir başka ucunda İki filiz fışkırıyor topraktan İntikamını alacağız dercesine Toprakla savaşıyorlar Gökle, insanlarla Ama hiç yeşermiyorlar Çiçek açmıyorlar İnsanlara ders olsun dercesine Aynı küstüm çiçeği gibi Artık sevgi ile yaklaşsan bile Çeviriyor yüzünü insanlığa Ama bilmiyorlar ki Nedendir bu dert bu tasa Fakat şunu da bilmiyorlar Sonunda onlarda benzeyecekler Ardındaki o “YAŞLI AĞACA”
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|