![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kapattım penceremi artık
geçmişin güzelliklerine Oysa çok şey istememiştim Sıcaklık istemiştim biraz Yüreğimin sonbaharında Açmıştım gönül penceremi ardına kadar Paylaşsaydık bir bardak sütü Bir dilim çikolatayı Bir elma şekerini Ve çıksaydık güneşe Serilseydik yeşil çimlere Baksaydık gece yıldızlara Kayan bir yıldızla Dilekler tutsaydık Söylemeseydik dileklerimizi Birbirimize Bozulmasın isteseydik büyüsü Sabahın ilk ışıklarıyla İnseydik çay kenarına Atsaydık oltayı Yem bekleyen balıklara Her balık tutuşumuzda Zıplasaydık,ip atlayan kız gibi Ve kaçınca oltadan balık Üzülseydik Balonu patlayan çocuk gibi Sek sek oynasaydık Tek ayak üzerinde ve hep sen kazansaydın Erkek adamız ya Kaybedeceğiz sek sekte Resim yapsaydık beraber Sen bir ev çizseydin hep Ben bir asker çizseydim Sen evin önüne gül dikseydin Ben hep, askere,tüfek çizseydim Ne tuhaf şu hayat Sen pembe giyerdin Ben inadına Mavi Şimdi mavi giymiyorum Siyah giyiyorum nedensiz Mavi giymeyi çok isterdim Ve hep baharı beklemek Oysa çok şey mi istemiştim. Kdz.Ereğli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|