![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok zor kazandım seni;
Göz yaşıyla, umutla, aşkla.. Yalanla dolanla değil Seni senle kazandım! Yıkılmış bir kentten geride kalan Bir küldüm önceleri Mimarı oldun yüreğimin Tüm hücrelerime kendini işledin Adını değil sevdanı kazıdın benliğime.. Artık sensiz olmuyor Her zaman bir yanım eksik kalıyor yokluğunda Sensiz bu şehrin sokakları sessizlik kokuyor Yenik bir sultan değilim gönül tahtında Sürekli yeni yerlerin fatihiyim Senin gönül sarayında, Tellallar çağırdım Yedi cihana haber salsınlar Tarihin en büyük sultanını dinlesinler Bilsinler ki bu saltanat tüm cihanı sarsacak Altına mühür diye gözyaşıyla ıslattım fermanı Adımı yazmama gerek yok Benim adımdan değil Mecnuna aşk dersini Benim vermemden tanır herkes! Çöllerde yitilmiş aramaz be Mecnun Aranılan kaybedilen yerde bulunur.. Şimdi herkesin dilinde senin adın Herkes Leyla ile Mecnun hikayesini konuşuyor Sevdanı dillere düşürmekle yanlış yaptın Artık her aşığa “mecnun” deniliyor şimdi Namın zamanla kirlendi senin, Sen çöle düşmekle hata ettin.. Çöl sıcaklığındaki sevdan Yenik düştü metro binalar arasında.. Her asra bir Mecnun bir de Leyla gerekliydi önceleri Ama şimdi tüm aşıklar birer Leyla ve Mecnun Çölde değil ama Semaya uzanan gökdelenlerin gölgeleri arasında Sevda ikliminde yalnızlık satarlar.. Gel de gör, adınız kirlendi.. Kim olduğumu merak ediyorsan eğer Adımı yazmama gerek yok Benim adımdan değil, sevdamdan tanır herkes Dedim ya sen çöle düşmekle hata ettin..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|