![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana bu yazıyı bir geceyarısında yazıyorum
Özgürlüğün zirvesinde sohbete dalmış yıldızlar Hazin bir şarkl tutturmuş maziden kalan Zavallı dünya habersiz zavallı dünya sağır Bir tek ben dinliyorum Derken kayıp gidiyor yıldızlardan biri Bir intikam fişeği gibi saplanıyor karanlığın karnına Senin namına yıldızLarı kıskanıyorum Kimbilir kaç ışık yılı uzakta İmanım gibi biliyorum vakit ayrılık vaktidir Ve gazinolarında şairler mısra arıyorlar masaların altlarında Kanını içiyorlar bilmeden cennet otlarının Ben ise yurdumun en sert tütününden bir sigara sarıyorum Dumanını ciğerlerime değil ta iliklerime kadar çekiyorum Ne kadar ceylan varsa Asya collerinde Domaniç yaylasında ne kadar dizginsiz at Başlıyorlar koşmaya kılcal damarlarımda Sıcak solukları yalarken alnımı Toynaklarımı hissediyorum alyuvarlarımda Sana bu mektubu evimin balkonundan yazıyorum Elimi koyuyorum tam yüreğimin üstüne Birbirimize verdiğimiz sözLeri hatırlıyorum Ulu kayalar parçalanıyor beynimin bir yerinde Bir yerinde demirden dağlar eriyor Sana olan sevdamı yineliyorum Ve bildiğin sebeplerden ben gelemiyorum Ve yine biliyorsun ki sevmedim sıcaklığından başka bir şeyi Başı dumanlı dağları, dolunayı, ufukları Birde rüzgara tutulmuş saçlarını sevdim Önce Allah sonra genlerim şahit Sevdamı ilelebet yüreğimde saklayacağım Ve şairler doğruluyorlar masaların altlarından Parmaklarının ucunda geleceğin karanlıkları var Benim kalemimden kan değil aşk damlıyor Ve ******* boyu böylece geleceği emziriyorum Kahrolayım sevmedim gözlerinden baska bir seyi.. Bir de Seni çok Sevdim..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|