![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söylemeye gerek yok bilirsin sen beni
Tek korkum seni bir başkasıyla görmek İnanki gülüm bin defa daha iyidir ozaman benim için ölmek haram olur işte ozaman ikimizede gülmek Deliyim bilirsin kıyarım kendime ama asla zarar veremem ben çiçeğime Gelde artık ışık saç gidişinle karanlığa bürünen günlerime Söküp atamam biliyorsun farklı koymuştum seni içime Dayanamadım alışamadım sensizliğe Sen benim hayatımsın vazgecemediğimsin ve asla vaz gecemeyeceğimsin Gelde artık bu aradaki hasret bitsin Biliyorsun sen benim bitmeyecek özlemimsin Bitmeyen *******de yoruldum artık sokaklarada dolaşmakdan bir bir acının yüzüme vurulmasından ne anladım ki ben böyle yaşamaktan inanki çok oldu vazgeceli benimde ki bu candan Sende benim kadar gercekleri biliyorsun kader oyun oynadı ne o yeniliyormusun sende vurup giden o zalimlerden mi oluyorsun sana söylüyorum beni anlıyormusun Günlerim karıştı birbirne nerde yaşıyorum bilmiyorum zamanın neresindeyim ben nerdeyim burası neresi hiçbir şey bilmiyorum bazen gelişini hayal ediyorum bazende hiç bir zaman dönmeyeceğini işte ozaman aklıma ilk gelen ölüm oluyor ama zayıflığımdan değil dayanamıyorum be gülüm elimde değil işte yapamıyorum sensiz varsa bir tarifi söyle onu yapayım ama bana sakın sakın unut deme bunu çok denedim olmadı yapamadım unut deme ama öl de ölmezsem ölmezsem inamardim be gülüm...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|