![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3339
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() aykırı düşünceler içinde, uskun düşlere düşkünüm. akrebin narıyla,zamanın tutkusuyla vurgunum. edinimlerimin zamana izdüşümüyle,yargıcımın sorgusuyla savruldum. her lahza vahilik hummasına sarıldım,attın girdabın muammsına beni. esaret yolcusuyum dünyada,esaret mahfuzuyum gönlünde ellerim boş,ellrim bir umudun özlemi,yitirilen bir düş bende siretim,bir kardelenin özgürlüğünde,hayata vugunluğumun gölgesinde her dem bilinmezlik diyarına düştüm,attı girift dehlize beni bir yusufum,kendinde nihanlaşan hayat-ı imgesel tatlarla fasıldan fasıla yol alan brir sırrım,sırrın içinde dorukların tutkunuyum çiledir,çilesizliğimin resmi,çiledir,sevdalıların vaslı,çiledir aşkın ilacı her lahza bilenmezlik hummasının adı,atılan girift dehlizin aksi benim küçük demlerle yakaladım,baldıran zehrinden hazz-ı gönülü kendi zehrine tutulmuş bir hayatım,sensizliğin rüzgarında karanlığın ortasında,sınırsız boşluk girdabında bilendim her dem kaybedilen mana,yok olan tebessüm benim yol,uçsuz-bucaksız bir buzlaşan düşüncemin tuvali hayat,cezirleşen fikirde,doruklaşan muammada,bensizliğin adı sen,adını bilmediğim,resmini görmediğim,düşüncemdeki hülyam ben,herdem bilinmezlijk hummasının yolcusu, girift dehlize atılan hay |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|