![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2085
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beynim ile içimdeki sesin kavgası bitememektedir bir türlü...
Uzun zamandır süregelen bir savaş bu ruhum hep bedenime sığmayı reddetmiştir oldum olası ama beynim her zaman bedenimi yöneten ve ruhumu frenleyen taraf olmuştur, gurur başlığı altında... Peki gerçektende frenlemesi doğrumudur, bence hayır.. ama gerçek hayatta içinden geldiği gibi yaşayan biri olabilmeyi kaç şanslı insan başarabilmiştir? Farkettim ki ruhumun bu savaşta elde edebildiği en güçlü kale içimdeki ses olmuştur, bedenim ne kadar dinlemesede içimdeki ses ruhumun ve özümün istekleri doğrultusunda talimat vermektedir, her ne kadar ben dinlemesemde, ama aslında dinlemeyi çok istiyorum, ama beynim her daim bedenimde sürdüğü hakimiyeti bir türlü ruhuma devretmiyor ve sonuçta bende kendi kendime kızıp sinirleniyor ve o olayın akşamı kendimi mutsuz ve yaşadıklarımı paylaşmak için bir canlı arar halde buluyorum.SENi bulamıyorum.. Tanınmadığım bir şehirde yaşamanın rahatlığını duymak istiyorum genellikle ama imkansız... İçimdeki ses her zaman aşkın yapamayacağı şey yok derken beynim bunu duymazdan geliyor, kalbimin derinliklerindeki acıyı sadece ruhum hissedebiliyor oysa... SENin anlamını, değerini, vazgeçilmezliğini her sessiz anda içimdeki ses dillendiriyor, SEN duyacakmışçasına, herkesin sağır olduğu bir evrende yalnız ikimizin anlayabileceği bir dilden anlatıyor, ruhen birlikteliğimizin farkındalığımı, kimse duymuyor, SEN duyuyorsun, ben anlatıyorum, ruhum şahitlik ediyor... Zaman akıyor, ben bekliyorum, SEN gelmiyorsun, ruhum gardiyanlık yapıyor... Maddesel dünyada manasal yaşama sınırlarının doruğundayım, yol arkadaşlarıma bakıyorum; biri çöllerin ortasında, biri dağların dibinde, bense SENsizlik gezegeninde... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|