![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün yüreğimin kapısı çalındı ve
Şiir kokan, türkü kokan bir sevda girdi içeriye EYVAAAH ! Ya umudum ile hasretim arasındaki köprünün basamakları kırılırsa.. Ya benim oyuncakları kırıldı diye ağlamaktan göz pınarları kurumuş içimdeki çocuk uyanırsa.. Korkularım ve kırılganlıklarım hep bu yüzden Hep kendime pişmanlıklarım.. Şimdi bir uçurumun kenarından bakıyorum aşka Bir adım atsam, annesinden uçmayı öğrenmeye çalışan yavru bir kuş gibi düşecek umudum yere.. Artık sevdam sana da yenildi Aşk dedim, sevgi dedim, Sen ise BİR DOST.. Sana olan sevdamı Simge durumunda küçültüp ardından bir umut diyerek Kalbimin geri dönüşüm kutusuna kaldırdım. Belki bir gün yanlış adreslerde mutluluk aramaktan sıkılır da geri dönersin diye.. Gönlümdeki güneşin batışını seyrederken Üzerime yağan karlar, Bana duygularına yenilmiş mantığımdan yadigar Bu yüzden midir bilmiyorum Vazgeçilmezlerim arasında oluşun Yoksa bir meleğin kanatlarının ardına saklanmak için mi seviyordum seni ?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|