![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana geldim
Sende sen olmaya geldim Senden geçmedim beklerken yolunu, Umutlarıma ektim seni Bir yağmur tanesi kadar temiz, saf Toprak kadar vefalı Su kadar azizdin ruhuma, Narin bir bekleyişin kalbindeyim Sana geldim Sende sen olmaya geldim, Bileklerime takılan kelepçeydin Senin zindanına hükümlüyüm Müebbet bir hapsi ben istedim, Şimdi senin kapında Yüzü ak bir dilenci Sadakaya değil Eşiğinde sadık yar olmaya Sende var olmaya geldim.. Sana geldim Aydınlık bir gecenin sabahında Güneşle el ele verdim, Ben güneşin batmayan oğluyum, Yedi gencin kaybolan izinde buldum seni.. Okumaya elifle başladım bu şehirde Elifle başladım yollarda yürümeye yeniden, Duvarda sen, aynada sen, Nereye baksam peşimde gözlerin, Ve dua isteyişin benden, son sözlerin.. Sana geldim, Bir fincan kahve hatrına değil Yedi mevsim görmüş ruhumda Senin limanına demir atmaya Geceden daha karanlık çaresizliğe bir nur olmaya geldim Çünkü ben güneşim oğluyum, Ruhumda en aydınlık günlerden Daha nurani huzur var, Dert varsa çaresi de elbette var, Sana geldim Senin ikliminde yetişmiş bir gül olamaya Göz yaşlarınla deselenmiş yeşil seccadede Nefsimi eritip namaza geldim Sana geldim, şimdi senin kapındayım Sensizliğin hükmünü bozmaya Sende sen olmaya geldim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|