![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler
Mutfak Zorluk 2 Süre 60 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 4 Adet taze enginar 120 gr partırma 1 Adet havuç 1 Adet patates 1 Adet soğan 100 gr iç bakla 1 Fincan limon suyu 1 Fincan zeytinyağı 1 Çorba kaşığı un 2 Su bardağı su 1 Çay kaşığı şeker Hazırlanışı * Enginarları soyup, etli kısımlarını çıkardıktan sonra limon suyu sıkılmış ve unlanmış suda bekletin. * Böylece kararmalarını önlemiş olursunuz. * Bu arada orta boy bir tencerenin içine sırasıyla yağı, küp küp doğranmış soğanı, havucu ve patatesleri koyarak 10 dakika kavurun. * Bir çorba kaşığı unu üzerine serperek karıştırın. * Karışımın üzerine sırasıyla 2 su bardağı su, limon suyu, tuz şeker, enginarlar ve iç baklayı ilave edin. * Bu malzemeleri ilave ettikten sonra 30 dakika daha kaynatın. * Tencerenin içindeki malzemeler yumuşadıktan sonra enginarların içine havuçlu patatesli harçtan eşit miktarda doldurun. * Soğuduktan sonra tabağın kenarına pastırmaları dizip, servis yapın.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|