![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sen anlamazsın beni
anlayamazsın da sevgimin büyüklüğünü yüceliğini bilemezsin çünkü sen duygusuzsun duygun yok saklanmış bağnazlığına saklanmış tutarsız oluşuna saklanmış duyguların seni sevdiğimi göremeyecek kadar körsün gözlerin görmüyor bağnazlığının dışında kalanları sana uzattığım yaralarla sarılı elimi ama gözlerin öyle kör ki o yaraların ardına saklanan sıcaklığı mahsumluğu mutluluğu göremiyorsun ve iğreniyorsun ellerimden sana koşuyorum her şeye rağmen bak bir gör gelmeyeceğim dediğim yere yine geliyorum sırf senin için bak yine acılar çektiğim kentte kalıyorum önüme çıkan onlarca kaçış yoluna rağmen yine bu kentte kalmaya karar verdim ve gelmeyeceğim dediğim yere tekrar geliyorum sırf senin için bu acılara yine katlanacağım anla be artık seni ne kadar çok sevdiğimi gözlerindeki ışığı yüzündeki mahsumluğu... seni ne kadar çok sevdiğimi anla... sana koşuyorum acılar çekmeye razı olarak be güzelim senin için bu kentte kalıyorum sen beni sevmesen de (bu gerçek değil belki de ama...)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|