![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İğdeli aşklar gibisin
Kırılgan ve saf Sen dalımı kırmadan Göçmeliyim diyarından Sen gönlüme huzur gibi Sen yüreğime su gibi Sen gözüme ateş gibi Benim kilitli kapılarım var Benim uzak diyarlarım var Benim zehir zemberek aşklarım var Uzak dur yar Geldinmi git demem Sen taze bir sabah gibi Sen istiridyede inci gibi Benim vurgunlarım var Sana açtığım yer Denizin dehliz mavisi Sen derinlerde yüzmeyi bilirmisin Bilmezsin yar Sen yerkabuğunun yeşilini bilirsin Ben grisini Dünyaya sızmak yanmaktır bilirsin Gel yanma yar Benide yanına alma Gelsen git demem Hangi kadın Bir beyaz tene Bir hoyrat göze Bir deli sevdaya hayır der Hangi kadın Karanlığın üzerine Bir demet gül serpmez Ve hangi kadın hakketmez aşkı Ellerini usul usul pembeye boyamaz Sen bir hayat gerisin benden Eksiklerin özlemlerin var Ben senin eksik yanınsam Sen benim ağrıyan yanımsın Hani aşk bulunca hesapsız gitmeli ya üstüne Bir duygu fırtınasında sürüklenmeli Haramiler yol kesinceye kadar O harami sen O harami ben olursam Geriye ne aşk kalır Ne eksik yanın Ne acı aşklar yaşadım Kendime ettiğim zulmü Kimse etmedi bana Kılıç kalkan kuşanıp Deştim yüreğimi Ve sararken yaralarımı Hiçbir aşkın sahibi yoktu Gel yanma yar Seni taze bir sabah gibi Seni istiridyede inci gibi Seyreyleyim Ne zaman inanırsam aşksız yaşanacağına Ne zaman dibe vurursam aşksız Sana teslim olmak Boynumun borcu Ve birde zaman kalmışsa yaşamaya Hayat kaçıp giderken ellerimizden Hesaba kitaba sığmıyor yürek……
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|