![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Anladım, Şimdi en uygun denizleri sereceksin üstüme Martılar konacak kirlettiğin yüreğime İnadına yaşamak,inadına sevmek felsefesini Deli yağmurlar,deli fırtınalar sildirecek... Anladım, Sonsuz kelimelerle aşk cümleleri yaratmamı Ardına bakmadan binlerce nokta ve soru işareti bırakıp gideceksin Belki bir anda sıcak bir yağmur bastıracak. Soğuk bir rüzgarla ayaz kesecek ellerimi Gözlerimden anılar damlamaya başlayacak usulca Gitar sesleri duyulacak batarken kızıl güneş Belki o anda sizin sokak gelecek aklıma Yapraklar dans edecek çiçekler eşliğinde Bulutsu bir özlem dalgalanacak semalarda Tütsü tütsü hasret kokacak,duman duman sen kokacak sokak Ben gidişinden,dönmeyişinden hep o sokağı sorumlu tutacağım belki de Ve belki de ben hep o sokakta olacağım,her bir köşesinde... Anladım, Özlemler günden güne büyüyecek şimdi karşımda Karşılıksız aşkım değer kazanıp,sen anlamını yitireceksin Gün gelecek en güzel çiçekleri yıldızlı *******den sırf sana toplayacağım Buseler dolusu sevgimi göndereceğim tozlu sonbaharlardan Bazense son veda kokusu gelecek burnuma sisli bir geceden kalan... Olmayacak sevgili; Ne kal diyebileceğim, ne de git... Ama inan ki sevgilim bir tek şu söylediğime inan!!! "Kapatıp gözlerimi, Düş bahçelerinden bir karanfil verip,gideceğim bir gün Ve gitmek ölüm gibi dönüşü olmayan oklar çizmek olacak Ve her şeye rağmen gitmeden önce seni bir kez görebilme umudunu hiç yitirmeyeceğim..." Kısacası ben seni hep seveceğim! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|