![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() günle geldin yine,ama ben evde yokum
okyanuslar boyu yol almışım burada sen yoksun burada benimleyim gözlerin,hayalin çalıyor kalbimin kapısını ama, sensiz sensiz duyulmuyor ki sevgili. gökyüzü gözlerini gözlerime dikti birbirine karışmış yıldızlar bana bizi hatırlatıyorlar ama bilki, şu ay,şu yakamoz,şu lebiderya sensiz sensiz seyredilmiyor ki sevgili. aklıma seninle istanbul geldi boğazda kanat çırpışlarımız ortaköyde dem tutmamız gel gör ki, şu caddeler,şu sokaklar,şu koskoca şehir sensiz sensiz gezilmiyor ki sevgili. mevsim bahara döndü renkleri değişiyor hayatın can buluyor çiçekler güneş gülümsüyor pencerelerden ama, şu açelya,şu begonya,şu karanfiller, sensiz sensiz koklanmıyor ki sevgili. bir akşam daha doldu odama pusu kurmuş hayalin tam karşımda masamda yarım tabak keder üstünde en sevdiğim elbise inan ki, şu güzelliğin,şu sigara,şu rakı, sensiz sensiz içilmiyor sevgili. boğazın ıssız bir kıyısında yürüdükçe artıyor yalnızlığım bir kuşun kanadında yolluyorum sana olan sevgimi denizlere adını yazıyorum, yoksa, şu martı çığlıkları,şu dalga sesleri, sensiz sensiz çekilmiyor ki sevgili. en korktuğum saatler geldi işte,şehir sustu gecenin ellerindeyim yine gözlerimde bir perde,ardı alabildiğine sahne, başrolde sen figüran ben olunca sensiz sensiz uyunmuyor ki sevgili. hani demiştin ya bunca seviyorken ölmek niye gördün mü bak el olduk işte aramıza dağlar denizler girdi ferhat gibi delemem ki dağları musa gibi yaramam ki denizleri bu işin sonunda ölüm varya sensiz sensiz ölünmüyor ki sevgili..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|