![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1)
Hayatın yaşamanın bir anlamı yokken bu diyarda Sana bağlanıp yaşama tutulmamın bir anlamı var mı Ey sevgili Seni sevdiğimi bilip de sessiz olmayı seçmen Bana yakın olup da konuşmamayı şeçmen Bakmaya bile kıyamadığım Gözlerin bir adım kadar bana yakınken Beni görememeyi seçmen Kalbime gizlediğim sevgimi hissetmemeyi seçmen Seni çok sevdiğimi bile bile susmayı seçmen Ne kadar doğru Bir bilsem Bir bilsem Beni sevip sevmediğini Belki de umutla sarılacağım bu hayata Bir anlamının olmadığını bile bile Seninle bağlanmaya çalışırım Belki de bu hayata Ama Sen Sessizliği seçiyorsun Sessizliği tercih ediyorsun Çünkü yoksun yoksunum senden Sensizliği yaşıyorum Koca kentin *******inde Farkında değilsin sana karşı beslediğim Bu kent kadar koca sevdamın Farkında değilsin sevdamın Sana basit geliyor Sevdam belki de Bir oku da bak içimde yaşattığım sevdanın büyüklüğünü Ama nerden okuyacaksın Bulamazsın ki göremezsin ki bu yazdıklarımı Beni görmediğin gibi 2)bedeng.mynet.com) Seni sevdiğimi haykırıyorum Ama sen duymasın duyamazsın Seni ne kadar çok sevdiğimi bilmediğin gibi Seni sevdiğimi haykırdığımı duymazsın Olsun Duyma Elden ne gelir ki Sen yoksun yoksunluklarımdasın Bir de dur bak bu kenti kuşatan sam yeli Nasıl sarmış dolaşıyor bu birkaç gündür Koca kenti Gezip duruyor bu kentin sokaklarında Sana seni sevdiğimi söylemek için Ama kulakların tıkalı Duymuyorsun sana sam yelinin söylediği Binlerce yıl önceden gelen şarkıyı Benim gibi bir dinlesen sam yelini Dalıp gidersin sevgimin büyüklüğüne Dalıp gidersin sevgime 3) Tüm senli soruları Kendi kendime soruyorum gecenin kuytu yalnızlığında Esen sam yeliyle Tufanlar kopuyor geceyi saran hüzünlerimle Koca kentin sokaklarını kuşatan sam yeli Bana bir yanıt ver Sevdiğim konuşamamayı seçti Bari sen konuş Yüreğim bu gece senin gibi hırçın Deli divane yüreğim senin gibi Sokaklarını geziyor bu koca kentin Ama nafile gezmem bu kenti Yok çünkü o yok Gece sevdiğim gece onu saklıyor Karanlığında 4) Seni arıyorum seni yazıyorum Seni düşünüyorum Seni yaşıyorum Bağrımda saklıyorum sevgini Sensiz yaşıyorum sevgini Sen yoksun yoksunluklarımdasın Sen seni aradığım mekanlarda yoksun Sana ulaşabileceğim bir telefon numarası bile yokken Ben seni arıyorum atalarının yaşadığı kentte Bir kuş olup uçuyorum gecenin karanlığında Geldiğin kente ama senden bir iz yok Tüm kayıtların silinmiş 5) Gece sona eriyor Sensiz ızdıraplarla dolu bir gün daha başlıyor Güneş doğuyor Sokaklar sessizliği üzerlerinden atıp Gürültüye uyanıyor Yeni bir gün daha başlıyor Ama sen yoksun Sen yoksun Seni seviyorum Seni seviyorum Seni senden çok seviyorum Ama yoksun bugünde hayatımda yoksun. 21.06.07
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|