![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yine tutuştu hasretin bedenimde
ilmik ilmik çözüyor yürek bağımı illegal yoldan gecemi bölüyorsun gündüzüm bilindiği gibi ve geride bırakarak benliğimi sana koşuyorum sevda türkülüm hüznü bacalarında tüten kentin kelepir sokakalarında izini sürüyorum yüreği mor dağlara sevdalı avuçlarında patlamamış öfkesi gözlerinde umudu geleceğe bakan sana koşuyorum gün batımında sensiz günün orta yerinde cemreler düşüyor yüreğime yokluğunun barikatlarına çarpıyorum ve inerken göz kapaklarım bariyerlere çarpa çarpa sana koşuyorum şiir bakışlım yakınına kuruyorum karargahımı güvercinler uçuruyorum pencerene yollarına barikatlar kuruyorum her barikata birer mısra diziyorum ilk kez varlığımı hisettiriyorum sana yine de umarsızca uzaklaşıyorsun ve sen gözden ıraklaşırken ben yırtık defterime sana dair mısralar dizerek şiir katliamına neden oluyorum gece sessiz ve de karanlık yıldızlarda kaymıyor gözlerimin feri sönmüş ay tutuklu yüreğimi surların dibinde mavi ela kara gözlü çocukların hüzünlü bakışlarında bırakarak içimde sen ve sensizlik soluğu Dıcle'nin kenarında alıyorum beni bir o anlıyor soylu geçmişi gibi akan Dıcle yani bakışlarım suyuna düştüğünde seni bana sunan Dıcle Mem u Zin'in sevdasına tanıklık eden ve yıllarca bağrında taşıyıp destan gibi bize sunan Dıcle ve yıllar boyu geleceğe taşısın diye sevdama dair bir not da ben düşüyorum kıyısına yeter artık sevda türkülüm bakışlarını gözlerimde göre göre baktığım aynalar döküldü bu sana randavumdur ya gelirsin ya da...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|