www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-22-2008, 01:24 AM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan İnTiHaR

niye bilmiyorum ama bu hayat sanki benden ders alıyor. kendisini bırakmam zor olduğunu bildiği için çektirdikçe çektiriyor
sinsice plan yapıp planını uyguladıktan sonra gözyaşlarıma gülen bir şeytanı andırıyor.
ama zor. böyle yaşamak zor. hayat üstüme gelmeyi bırakmak zorunda. yoksa ben onu bırakacağım. kader diye boyun eğmek
bana göre değil. ağlamak tanrıya yalvarmak hiç bir şeyi değiştirmiyor.
elimi tutan sevgilim ertesi gün çekip gidebiliyor. kime güveneyim? anneme mi babamamı? onlarda gidecekler birgün...
sadece kendim varım bu dünyada. hiç sevmediğim tek kişi BEN! ama yeter artık yeter...
öyle ağlayacağım ki birgün duygularım sel olup ortalığa dökülecek ve ben çok utanacağım
arkadaşlarım beni güçlü bildiler... asla yıkılmaz sert bir kale bildiler...
ağlamaz, umursamaz bildiler... oysa öyle değilim. o yıkılmaz gözüyle baktığınız kale varya, yıkılacak ve ben öleceğim
yüreğimide gömeceğim aşkımla beraber. ağlamak çaresizlerin ya hani. ben çaresizlerinde çaresiziyim.
ben en dayanıksız kalelerinde dayanıksızıyım. aslında ben de yıkılırmışım. aslında bende ölürmüşüm birgün.
demek buraya kadarmış. demek doya doya nefes almak buraya kadarmış... demek hayattan nefret ettiğim günleri,
özleyeceğim gün öldüğüm gün olacakmış...
son nefesimde onun adını fısıldayacağımı yaşayınca bilecekmişim...
kimse beni sevmiyor, ölsem kimse üzülmez diyordum ya...
işte herkes mezarımın başında... ağlıyorlar... annem perişan babam yıkılmış bir durumda ama ben onları tesseli edemiyorum...
onlara ben iyiyim diyemiyorum... üzülmeyin diyemiyorum. oysa hiç acı çekmiyorum ben... duygular dünyada kalıyormuş meğer...
üzülme, ağlama, gülmek, keyif, zevk... hepsi dünyaya ait şeylermiş...
meğer yaşamın bir parçasıymış...
ve ben öldüm... ağlayanım olmaz diyordum ya... mezarımın başında bir sürü insan var. o kişi benim sevgilim mi?
o da gelmiş mezarıma o da ağlıyor... o da çok üzülüyor... kendini suçluyor... şimdi kızdığım o insana marhemet duyduğumu hissediyorum...
ama elim kolum bağlı... dokunsamda hissettiremiyorum. ağlama aşkım. ben çok rahatım burda... senin ruhunla olacağım gün en mutlu günüm olacak...
onlarda arkadaşlarımmı yoksa? onlarda ağlıyorlar... aa geçen sefer sıkı bir ağız dalaşına girdiğim kız değil mi o??
meğer sevenlerim çokmuş benim... ne oluyor? yavaş yavaş sesler uzaklaşıyor... kopuyorum tamamen bedenimden... gökyüzünün maviliğine çekiliyorum...
ve keşke diyorum yaşarken anlasaymışım sevildiğimi... o zaman ölmezdim yaşardım doyasıya...
keşke sizler... yaşarken bilseydiniz kıymetimi... üzmezdim kendimi bu kadar... ölüm son çare olmazdı o zaman...
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:51 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.