![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayni aracta seyahat eden 3 kisi bir kazadan sonra obur
dunyaya gocmusler. Hemen hesap meleginin onunde kuyruga girmisler. Melek birinciye sormus? "Iyi bir adam mi idin?Karini hic aldattin mi?" "Tum kurallara uygun davrandim ve karimi da hic aldatmadim" Melek ekrana bakmis, "Dogru soyluyorsun.Sana cennette en guzel yerlerden birini tahsis ediyor ve super bir Mersedesle seni gonderiyorum" Melek ikinciye sormus? "Iyi bir adam mi idin?Karini hic aldattin mi?" "Ufak tefek kacamaklarim olmustur ama genelde iyi idim" Melek ekrana bakmis, "Dogru soyluyorsun.Cennette orta sinif bir yer tahsis ettim ve bir Uno ile seni gonderiyorum" Melek ucuncuye sormus "Iyi bir adam mi idin?Karini hic aldattin mi?" "Valla yakaladigim her firsati degerlendirdim.Guzel bir hayat surdum.Cok kadinla beraber oldum ama icimde kotuluk yoktu" Melek ekrana bakmis "En azindan dogru soyluyorsun,mert ve icinde kotuluk olmiyan adamsin.Seni de cennete gonderiyorum.Disarda bir Mobilet var.Bin ve git" Arkadan yola cikanlar bir sure sonra bir bakmislar,Mersedesli arkadaslari arabayi kenara cekmis agliyor "Ne oldu? Ne bu durum?"sormuslar. "Biraz once karimi gordum.Patenle ilerlemeye calisiyordu" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|