![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sessiz çığlıklar bunlar yüreğimden kopan
Sensiz *******de ağlayan ve kanayan Bir akşam üstü düşürdüğüm ansızın Ve çekip giden bir yalnızlık türküsü Ve hiç olmayacağını bildiğim bir sen ve bir ben Yok olmaya yüz tuttuğum ******* Artık avunmanın bir anlamı yok sensizliklerde Derin uçurumlara sürüklendim kalbimle Gelsen neye yarar artık gelme istemem Bu canım hüzün doldu sevgin kalmadı bende Aşk acısımı daha zor yoksa yokluğun mu zor olan Bir damla gözyaşım var sana sakladığım Bir damla kan var yüreğimde oturan İçimdeki solan çocuğu avutamazsın Artık ne fayda onu yaşatamazsın Bir mazi olarak içimde hep kalacaksın Vuslatta gizlidir gözler Öldüğümde belki beni anlarsın Kan damladı içime sen bile çıkaramazsın Sevdanı yüreğimden kazıyamazsın Bir yaprak oldum sonbahara yüzünü dönen İlkbaharı istemem yeşiller senin olsun Benim rengim sarı bütün renkler senin olsun Gül en güzel çiçektir çiçeklerin içinden Gönlümdeki bütün güller al senin olsun Acımanı istemem bu garip sevdama Ağladığımı bir ben bileyim bu garip aşkta Gel diyemem hiçbir zaman sana Kalbimi geri ver yeter çektiğim Artık üşüyor ellerim hiç olmadığı kadar Benden çaldığın yıllarımı geri ver bana Gönlümün gülleri boynunu büktü Bülbüller konmaz ne yapsın harabe yeri Sensizlikten arta kalan aşkım ne büyüktü Can çekişiyor şimdi bütün günlerim Ömrümün her deminde yine seni beklerim Gel desem gelir miydin bana Üşüyen yüreğimi sarar mıydın kollarınla Yaralarıma tuz basıp ağlar mıydın bu aşka Sen hiç bilemedin anlamadın halimi Gözlerimdeki bir bakışta bütün sevdam gizliydi Sen bakmadın istemedin ki yürekten beni Yazık geçti sensiz günlerim Özledim desem gelsen ne fayda İçimdeki kırık dökük hallerin Ve bir depremden arta kalan Son eserisin şu garip yüreğimin...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|