![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2078
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hergün ayne yemeği yiyemem
Ece Gürsel kendisine yöneltilen bir soru üzerine bakın nasıl cevap verdi. 23 Şubat 2008 / 17:10 ![]() Ece Gürsel, “Her insan aynı yemeği yemekten bıkar. Bu durum kadın için de geçerli” şeklinde açıklama yaptı... ![]() Asla affetmem... Ece Gürsel, erkeğin kadını aldattığını ancak ama kadın yapınca farklı algılandığını söyledi ve söylerine şöyle devam etti: Bu yüzden kadınlar karda yürüsün, izini belli etmesin. Gerçekten ihanet varsa o zaman kadın da erkeği aldatmalı. Ben aldatmayı asla affetmem. İhanete ihanetle cevap veririm. Zaten öyle de yaptım” diye konuştu. Aşk karın doyurmuyor! uzmantv.com sitesine “ilişki uzmanı” olarak katılan Ece Gürsel, “Güzel kadınlar zengin erkekleri mi tercih eder?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Aşk karın doyurmuyor. Para her zaman önemlidir. Ama ben maddiyatın yanında sevgi de olsun isterim. Ortada ne kadar sevgi varsa o kadar para olmalı. Benim için ikisi de önemli.” EnSnHaber.com |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|