![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2081
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Seviyorum
SENİ SEVİYORUM ! Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin. SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic kimsenin basaramadigi o sicakligi, o ictenlik isigini bana duyurmayi basardigin icin. SENİ SEVİYORUM ! Hayatimi kutsal bir sevgi tapinagina cevirdigin ve her günümü yasam senligine, unutulmayan siirlere dönüstürdügün icin. SENİ SEVİYORUM ! cünkü, sen, simdiye kadar hic basaramadigim seyleri, kendimle dost ve barisik olmayi ve hic bir zaman tadamadigim kadar mutlu olmami sagliyorsun. ve bütün bunlari yalnizca sözlerinle, dokunusunla yada isaretle degil, kendin olmakla yapiyorsun seni seviyorum konusunun tümünün içinde bulunan isimsizler alıntıdir |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() seni seviyorum çünkü en iyi dostumsun
seni seviyorum çünkü canımdan öte cansın seni seviyorum çünkü sevgin gerçek seni seviyorum çünkü benim bitanemsin zuzum bi bi biiiiiiii |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni seviyorum niye ? çünkü beni seviyorsun
seni seviyorum niye? çünkü bana değer veriyorsun seni seviyorum niye? çünkü tek gün sesini duymadan geçmiyor seni seviyorum niye? en büyük destekçimsin seni seviyorum niye? tek gerçek sensin hayatımda (birde ailem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Denizi aramaktır gözlerinde seni sevmek;
Güneşi tutmaktır çıplak elle. Camın buğusuna ismini yazmaktır; Saf bir çocuk kalbiyle. Seni sevmektir işin özü; Toprağa ekin ekmek, Tarlayı çapalamak. Seni sevmek; Günleri beklemek, Beyaz kağıda mükerekkep dökmek, Ve yine seni sevmek; Nefes almak. Öyle karmaşık öyle anlatılamazdır ki seni sevmek; Seni sevmek; Allah'a inamaktır. Seni sevmek; yol almaktır kışın köy yollarında. Seni sevmek; deniz olmaktır Nisan'da balıkçılara kuçak açan. Seni sevmek; tarlada çalışmaktır Ağustos'ta. Seni sevmek; sonbaharda yağmur olmaktır gözlerden akan. Seni sevmek; yollarda *******i dolaşmaktır sessizce. Seni sevmek; tarladan umut toplamak. Seni sevmek; dar ağacında olmak, bağırmak, haykırmak, ağlamaktır. Seni sevmek; Kayıtsızca ben olmaktır. Ben seni sevmesem nefes almayı becerememki! Kısacası dört mevsim sevmek gerekir seni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum
Herkes, ilk kendi yaşıyor sanmasa, sevdalar da tükenirdi, masalları da... "Sonsuza kadar sürdüğü bilinsin" diye midir nedir, Bittiği anlar ve ihanetler yazılmıyor kitaplara. Zümrüt-ü Anka kulu da yala aslında, Kendini külünden yarattığı da... Ferhat'ın Şirin, Aslı'nın Kerem için öldüğünü Kim gördü allah aşkına? "Sonsuza kadar sürsün" diyorsan "Bu sevda," O zaman sevgili O zaman vuslat yaşanmaya! Sana yazacak bir sen bırak bana! Öfkelerin orada kalsın! Kaçamaklar hanesinde değil ismin Anlasana! Ömrümün tam ortasına Kocaman harflerle yazmışım: Seni Seviyorum! Seni Seviyorum! "Herkese söylediğini bana söyleme" diyorsun , Ama ne varsa sevdaya dair, Bizden önce söylenmiş biliyorsun... Bize düşen, aşkı yalansız yaşamak... Hadi uzatma da uzat ellerini, Seni Seviyorum! Seni Seviyorum! Seni Seviyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün olur güneş doğar bu topraklarda
Yakamozlar ışıldar bu toprakların sularında Aşklar yeşerir kırlarında bu toprakların Gün olur solan güneşle söner hepsi birden Batan güneşle yok olur yakamozları bu suların Sararır yeşeren kırlarındaki aşkları bu toprakların Gönlümde sızısı var aşkının sevginin Açsada güneş bu topraklarda solsada birtanem Ben seni kıyamete kadar hep seveceğim... Rotasız Kaptan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum
Sevgini kalbimde hissetmek, Ellerini tutmak istiyorum, Neden ve niçin demeden, İsmini haykırmak istiyorum. Seninle yaşamak istiyorum, En güzel duygularını, Ve sonsuza dek bu hayatı, İçimdeki boşluğu, Yalnız seninle tamamlamak istiyorum, Olur olmaz demeden, Resmini değil seni öpmek istiyorum, Uyumadan önce her gece, Mümkün olmadığını bile bile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SADECE SEN
Seni böyle delicesine severken Sadece seni yaşamak istedim Seninle olmak için çabalarken Bilmeden kendimden geçmişim Herkes anladı da Beni bir sen anlayamadın Seninde beni anladığın vakit Artık her şey bitmiş demektir. Bundan sonraki son uğrak yerin Bir mezar taşı olur.......... yazan melek |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatsam sevgimi ,aşkımı karşılıksız kalacağından korkuyorum .Ağzından çıkacak bir “Hayır”cevabı inan ruhumu bedenimden ayıracak.
Yanında gölge olmuştum,sen hiç farkıma varmamıştın. Her sabah yolunu gözler,dersten çıkışını beklerdim. Herkes mutluluğun tadını çıkarırken ben ayrılıkları ezberledim. Oysa ben gözlerine bakıp yüreğine dalmak için neler vermezdim...Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Çatlamış dudakların suya muhtaç olduğu gibi ben de sana muhtacım. Her gece hayaller kurardım. Kurduğum hayallerde bile benim olmazdın. Sabaha kadar uyutmazdın beni. Gece gündüze kavuşurken ben hala sana kavuşamıyordum. Yüreğimi parçaladığın yetmezmiş gibi şimdide beynimi kemiriyorsun. Doğmayı bekleyen güneş gibi bekliyordum seni...Bıkmıştım artık acı çekmekten ve ayrılıkları ezberlemekten. Mutluluğa hasret kalmıştı yüreğim,tam beş yıl olmuştu karşılıksız aşkım başlayalı... Hiçbir zaman cesaretli olamadım. Yine ben senden habersiz, ben seni sensiz yaşıyorum kardelenim. Yıllar çabuk geçti ben seni hayal bile edemiyorum. Hayalin bile benden uzak... Geçenlerde gördüm seni, tam iki sene sonra. Yüreğim deli gibi çarptı. Ayakta duracak takatim bile yoktu. Çocuğunu elinde görünce kendimden geçtim. Önce gözlerim nemlendi, sonra usulca dökülüverdi. Kirpiklerimin arasından birkaç damla yaş. Umutlarım bir film şeridi gibi geçiyordu aklımdan. Sanki bir kağıdın yanıp rüzgarla savrulması gibi tüm umutlarım yok oldu. Olsun be kardelenim belki sana sahip olamamıştım ama şunu bilmeni isterim ki, bende yarattığın seni benden kimse koparmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birdenbire
Her sey birdenbire oldu. Birdenbire vurdu gün isigi yere; Gökyüzü birdenbire oldu; Mavi birdenbire. Her sey birdenbire oldu; Birdenbire tütmeye basladi duman topraktan; Filiz birdenbire oldu, tomurcuk birdenbire. Yemis birdenbire oldu. Birdenbire, Birdenbire; Her sey birdenbire oldu. Kiz birdenbire, oglan birdenbire; Yollar, kirlar, kediler, insanlar... Ask birdenbire oldu, Sevinç birdenbire. Orhan Veli Kanık |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|