www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-25-2008, 10:18 PM   #1
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4228
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute
Varsayılan 'En berbat gün!'

'En berbat gün!'
Aslan'ın hocası Kalli, Kasımpaşa yenilgisini '8 ay içindeki en berbat gün. Konuşacak güzel bir şey yok' sözleriyle değerlendirdi.
25.2.2008

‘Protestolar haklı...’
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Kasımpaşa yenilgisini, “8 ay içerisindeki en berbat gün” sözleriyle değerlendirdi. İlk 11’de tercih ettiği ve ikinci yarıda oyuna aldığı futbolcuların daha dirençli olmasını beklediğini ifade eden Kalli, “Kanatlardan sağlı sollu ortaları ve bindirmeleri yapamadık. Mağlubiyeti hak ettik diyebilirim. Taraftarın protestosunu duydum. Bu da haklarıydı. Bugün oynadığımız futbolla güzel bir şey konuşamazdık” dedi.

‘Zico da yanlış yaptı!’
Alman hoca, sözlerini şöyle tamamladı: “Maçı gol yemeden bitireceğimizde hemfikirdik. Gol atacağımızdan da emindim. Ama kesinlikle rakibi küçümsemedik. Kimin başkan olacağı beni ilgilendirmiyor. Ben buraya şampiyon olmaya geldim.” Kalli, Zico’nun yedek takımını sahaya sürmesiyle ilgili yöneltilen bir soruya ise, “O zaman iki takım hocası da yanlış iş yaptı demek. Ama benimki zorunluydu. Biz de maçları ciddiye alıyoruz” cevabını verdi.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:32 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.