![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1541
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() EXTASY
Bir tavsan ormanda kosarken , esrar saran bir zürafa görür. Ona : - Dostum Zürafa , içme bunu, sagligina zararli, kosalim form tutalim der ve baslar bunlar kosmaya. Biraz sonra kokain çekmeye hazirlanan bir fil görürler ve - Fil arkadasim , kokaini birak , gel bizimle kos beraber form tutalim, diyerek ikna eder. Biraz kostuktan sonra kendine eroin enjekte etmeye hazirlanan aslani görürler. - Sevgili aslan kardes , batirma kendine bunu , gel bizimle kos sana da iyi gelir, der ve aslan yaklasir tavsana ve yumrugunu indirir tavsanin suratina. Digerleri saskin - Niye yaptin bunu , iyiligimizi istiyordu. - Bu salak her extacy aldiginda ormanda deli gibi kosturuyor bizi.... Kedi insan Olunca Kedinin biri Tanrı dan bir günlüğüne sahibinin yerine geçmek istemiş. Tanrı kedinin isteğini kabul etmiş. Kedi sabah uyandığında kendini evin erkeği olarak yatakta bulmuş ve günü insan olarak yaşamaya başlamış. Akşam olduğunda Tanrı kediyi çağırmış. Ee günün nasıl geçti? İnsan olmak hoşuna gitti mi? diye sormuş. Kedi yüzünü buruşturup başlamış anlatmaya: Sabah tam kalkıp hazırlanacaktım ki bir el bir yanlarıma uzanıp şimdi olmaz dedi. Bir baktım biri zorla bana bir şeyler yaptırıyor. Oysa biz istediğimizde olur böyle şeyler. Sonra aynanın karşısında bir bıçakla hiç gereği yokken elimi yüzümü kestim. Bu da yetmezmiş gibi otobüste yer olmadığı için yarım saat ayakta kaldım. Oysa kedi olsa idim bir yerlere sığışabilirdim. Sonra işyerinde patronum beni azarladı. Ama hiçbir şey yapamadım. Kedi olsa idi tırmığım ile haddini bildirirdim. Öğle yemeğinde ise haşlanmış sebze vardı. Tuvalete girmek için dakikalarca bekledim. Halbuki köşede işimi hemen halledebilirdim. demiş. Tanrı şaşırmış. Pekiyi hiç beğendiğin bir şey olmadı mı? demiş. Kedi kötü kötü gülmeye başlamış. Olmaz mı demiş ve devam etmiş Komşunun köpeğini alıp arabaya attığım gibi kentin öteki ucuna götürüp bıraktım. Arabın Kilodu Arabin biri türk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek için ne yapmasi gerektigini sormus; Türk arkadasi araba : -"Öncelikle kendine entarinin altindan giymek için bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, üç metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis. Arabin heyecandan çisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus, disari çikip koltuga bacaklarini açarak yayilmis.Kiz kahveleri tutarken -"Aman tanrim!" deyip elindekileri düsürmüs. Arap gülerek cevap vermis : -"Çok mu begendin üç metreside evde."
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() heheheheh güzel olmuş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2206
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() puıhahaha cidden komik
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
DEĞİŞKEN TAVŞAN veya KAR KUNDURALI TAVŞAN | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 10:08 AM |
Beyaz Yanli TavŞan | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 10:08 AM |
TavŞan İzlerİ Nasil Taninir | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 10:01 AM |
çok güzel tavşan resimleri!! | temürmelik | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-08-2006 03:34 AM |
YavŞak TavŞan | NEONS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-06-2005 08:10 AM |