![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 141 Times in 57 Posts
Üye No: 3682
İtibar Gücü: 1562
Rep Puanı : 7447
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Dört arkadas barda muhabbete dalmıstır.Içlerinden biri tuvalete gider. Üç
arkadas sohbetlerine devam ederler. Birinci adam oglundan söz eder : "Benim oglan araba yikamakla ise basladi. Bir baltaya sap olamayacagından korkuyordum. Ama bir gün arabasını yıkadıgı adamlardan biri ona is teklif etmis. Sonra iyi bir araba satıcısı oldu. Hatta o kadar iyi para kazandi ki ; Geçenlerde bir arkadasının dogum gününde ona Mercedes aldı." İkinci adam da mevzuya girer: "Benim oglum da biraz problemliydi. Büyük bir emlak sirketinde çalisırken inanilmaz bir is kaptı. Ondan sonra ilerledi, acayip zengin oldu. Çalıstıgı sirketi de satın aldı. Bir arkadasının dogum gününde ona bir ev bile hediye etti" Digerlerini dinleyen üçüncü adam da heyecanla söz alır. "Aynen benimki de öyle. Ise bir borsa sirketinde temizlik elemanı olarak basladi. Bir gün kendi kendine hesaplar yaparken patron tarafından fark edilince broker oldu. Büyük basarılarla inanılmaz bir servete sahip oldu. Üstelik de en iyi arkadasına bir milyon dolarlik hisse senedi armagan etti" Bu sırada dördüncü adam tuvaletten çıkmıs ve sohbete katılmıstır. Digerleri ona çocuklarından bahsettiklerini söyleyince adam içini çekerek konusmaya baslar : "Ehh ! Benim oglumun bir hayal kırıklıgı oldugunu itiraf etmeliyim. Dogru düzgün bir iste dikis tutturamadı. Berber çıraklıgı falan yaptı. Eroine bulastı. Derken onun yoldan çıkmis oldugunu fark ettim . Maalesef oglancı imis !!! Çok çok üzüldüm. Bir sürü erkekle birlikte oldugunu duydum." Adam, gülümsemeye çalısarak konusmasına devam eder, "Ama ise iyi tarafından bakmaya çalısıyorum. Geçen dogum gününde i... arkadasları ona bir Mercedes, bir ev ve bir milyon dolarlik hisse senedi hediye etmisler !!!
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2206
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() 4. adam iyi koymuş lafı
![]()
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() tsk...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Harika Esmer Kiz Cok Istekkli Ama Oglan Etkisiz | Edward77 | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-10-2010 10:51 PM |
Kiz ile oglan Tek baslarina evde oda inliyor | Mp4cu | Adult eski arşiv | 3 | 02-02-2009 12:43 AM |
MÜKEMMEL ÖTESİ---Kiz ile oglan tek baslarina evde oda inliyor | VurTube | Adult eski arşiv | 8 | 02-01-2009 12:01 AM |
Kiz ile oglan Tek baslarina evde oda inliyor | Mp4cu | Adult eski arşiv | 0 | 11-18-2008 10:55 PM |
Benim oglan var ya... | charlie | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-27-2006 07:57 PM |