![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Yine tarih yazabiliriz'
İspanya'ya beraberlik değil, Sevilla'yı yenmek için gideceklerini ifade eden Kezman, "Bunun için gereken kalite ve güvene sahibiz" diye konuştu. 1.3.2008 ‘Savunması zayıf’ Son haftalarda yakaladığı formla taraftarın sevgilisi haline gelen Mateja Kezman’dan iddialı sözler. UEFA’nın resmi internet sitesine konuşan Sırp oyuncu, Sevilla ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçına kazanmak için çıkacaklarını kaydetti. İstanbul’da oynanan ilk maçta ağları havalandıran Kezman, şu açıklamayı yaptı: “Rövanşa beraberlik değil, kazanmak için gideceğiz. Bunun için gerekli kalite ve güvene sahibiz.” ‘En iyi futbolum’ “Sevilla'nın savunması güçlü değil. Tekrar bir tarih yazabiliriz. Geçtiğimiz 6 haftada çok iyi bir form yakaladım. 11 golüm bulunuyor ve buraya geldiğimden beri en iyi futbolumu oynuyorum.” Ocak ayında yöneticilerle ciddi bazı konuşmalar yaptıklarını söyleyen Sırp oyuncu, “Ancak ayrılmayı düşünmedim. Çünkü Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorduk. Ailem ve ben, burada çok mutluyuz. Gitmem için hiç bir neden yok” dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|