![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey büyük tanrım,
Şu hayatımda sana inandım Sana taptım, Senin yolunda gitmeye Omuzlarımdaki yükle her zaman sana çalıştım Aldığım nefesin her saniyesinde seni andım Sana şükür ettim. Seninle yattım, Seninle yaşadım, Yalnızlığımı seninle paylaştım Her zaman Düşüncelerimdeki tek özgürlük sendin Duygularımdaki tek aşk sendin Sana taptım sana inandım Onlarla yaşadım hayatımı Ama sen! Sana isyan olsun diye değil Bana yarattığın o kullardan birini… Niye çok gördün Niye uzaklaştırdın beni ondan Suçum neydi İstediğim; Bir duyguyu sevmekti sadece, Hem de deliler gibi Ona sana bağlandığım gibi bağlanmıştım Tapıyordum sana inadına Seviyordum delicesine Ama o kadar yalvarmama rağmen Kavuşturmadın… Eşi benzeri olmayan İstediğini yapacak olan Kullarının her zaman yanında olan Ey büyük yüce tanrım Sana yalvarıyorum onun için Ya beni onun kollarında öldür; Ya da, Anlamadığım bir duyguda al canımı, Ben onsuz yapamam artık Ben onsuz olamam bu dünyada Kendimi kaybeder kırarım seni istemeden Sana olan aşkımın sınırı yok Sana olan inancımın yalanı yok Ne olur seni kırmama izin verme bana Bağışla onu ban a Sevgimi hor görme bana Seviyorum onu Onsuz olamam, sensiz olamadığım gibi Yalvarıyorum sana Binlerce kez, milyonlarca kez Ne olur ey büyük tanrım Nimetlerinden hor görme beni Yarattığın onca kulundan birini; Onu bana ver tanrım Seni kırmama bana izin verme istemeden de olsa Yoksa al şu canımı Seni kıracağıma Senin yarattığın kullarının hayırsız olacağına Hayrıyla al şu canımı kurtulayım Tek suçum Onu sevmek Onu sevmek delicesine Seviyorum hem de delicesine Seviyorum işte hem de ölürcesine Seviyorum… Yalvarıyorum onun için sana tanrım Ne olur kavuştur bizi…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|