![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2078
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hoşçakal-2 Hala düşünüyorum nasıl oldu bu nasıl yapabildin bunu diye. Herşeyin yalanmış sevginde yalanmış söylediğin şeyler gibi.Evet söylediklerine inanmadım ama sevgine hep inandım salak gibi kandım çünkü seni gerçekten sevdim ya da ben de öyle sandım senin gibi sevdiğimi sandım ama düşünsene öyle sansam bu kadar çabalar mıydım bu kadar savaşırmıydım herşeyim dur gitme beni bırakma yalnız.gitme bırakıpda gitme tut ellerimden yardım edeyimde tut başkasına gitme dermiydim... Ağlarmıydım sessiz çığlıklarım içinde boğulurmuydum sevmesem seni son defa ne olursa olsun seni çok seviyorum dermiydim... DEMEZDİM aşkımdın sen benim yapamazdım birtanemdin sevgilimdin hayatımdın ama ben senin ne bebeğin oldum ne hayatının anlamı ne de aşkın oldum her an başkası vardı aklında her an gitme bırakma düşüncesi korkma aşkım bırakmıcakdım seni bırakamazdım ki... şimdi onunla mutlumusun çok merak ediyorum bana söylediklerini o na da söylüyormusun?sen benimsin diomusun ona da hoşçakal aşkların en güzeli. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|