![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Ayrılık Bir Nebze Ölmek Değil mi?
Var olalı dünya kavgaların sebebi Aşk, namus ve ekmek değil mi? Ferhat’ a dağları deldiren ateş Şirini delice sevmek değil mi? Geldiğinde aşkın hazan mevsimi Rüzgarda savrulan yaprak değil mi? Gam değil attığın çamura değse tenim Canımın özü de toprak değil mi? Tatlı olurmuş yasak aşkın meyvesi Adem’le derdimiz ortak değil mi? Hakkın yok senin etmeğe sitem Sevdadan kaçan korkak değil mi? Bükmedim asla zalime boyun Başıma her gelen ondan değil mi? Hayat dediğin bir garip oyun Kula kul olan insan değil mi? Soğuktan titrerken bedenim Hasretle kavrulan yürek değil mi? Korkutmuyor artık beni ecelim Ayrılık bir nebze ölmek değil mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ayrılık Öyküsü
Gitmek istiyorsun öyle mi sevdiğim Sen söylemesende gözlerin söylüyor Git bir elveda yeter bana Bir hoşça kal çok bile git Boşver beni düşünme sen Sanma sen gidersen yaşayamam Sanma sen gidersen üzülürüm Sanma sen gidersen ben ölürüm İlk ve son ayrılan biz değiliz Dudaklarıma seninkinden önce Kaç kırmızı dudak değdi bilirmisin Ve senden sonra kaç tane değecek Merak etme ayrılık çok zor değildir Unutulur zamanla herşey git İşte kapı çık herşeyi bitir Git ardında herşeyi götürşimdiden alıştım bak sensizliğe Bakmıyorum gözlerine birkaç dakikadır Ve tutmuyorum elini uzun zamandır Merak etme kızmıyorum sana Dostuz biz sonsuza kadar Git artık git ne olursun Ağladığımı görmeni istemem Erkekler ağlamaz derdin Ama gideceğini söylemedin Ne söylesem boş Ne söylesem yalan Ne söylesem anlamsız Ağzımdan çıkan birkaç söz Hepside sensizliğin sarhoşu Git desemde sana sakın inanma Üzülme diye söyledim Ağzımla git desemde sana Kalbim ağlıyor ardına Bakamıyorum gözlerine Sırf sen üzülme diye İlk sözünü hatırladınmı Ayrılmayacağız Şimdi ne oldu bilmem Ben seni böyle seviyorken Git herşey değişmeden Arkana bakma git Elveda demenede gerek yok git Git eğer anılarımızı unutabilirsen Git gözyaşlarını tutabilirsen Git yaşamadık seninle diyorsan Git git git artık Gözyaşlarım engel olmasın sana Ben alışkınım yalnızlığa Ve ben alışkınım acılara Ben ve sensizlik duygusu yanyana Git diyorum sana sakın geri dönme Beni bu halimle sakın görme Kalbinin sesini dinleme git Alışırım yalnızlığa Yanımda sen olmasanda |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Satırlarımla Seni kendinden çalacağım Gözümü açtığımda yanımda bulacağım Hasretle öpüp öpüp sonra sarılacağım Ayrılık zor geliyor kül olmak üzereyim! .. Yollar uzak sert çetin önümüzde engeller Güller gelmeden solar yas tutarmış bülbüller Sular köpürür sıçrar,artar olurmuş seller Ayrılık çok bıktırdı çıldırmak üzereyim! ... Aşk ateşi yamandır erir karlar ve buzlar Kavuşalım koş da gel dağılıversin sisler Yüzler tebessüm etsin mutluluk dolsun gözler Ayrılık bitiversin kavuşmak üzereyim! ... Geçmişten ders alarak geleceğe yöneldim Eğer toparlanmasam çoktan erir biterdim Gurbet ellere değil bu Dünyadan giderdim Ayrılık boş kelime buluşmak üzereyim! ... İkimizde sabrettik sabra alıştık artık Yanımızda mutluluk,acı günlerden bıktık Izdırabı bırakıp huzur güvene çıktık Ayrılık masal olsun sarılmak üzereyim! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Her Ayrılık Acıtır Yüreğimi... Sebepsiz Ayrılık
Her ayrılık acıtır yüreğimi Bir nebzede olsa... Bir bakıma ayrılık Ölümdür ne de olsa.... Milyonlarca sebep içinde Sebepsizdir ayrılıklar Ayrılık dediğimde Karanlık ve yalnızlıklar Korkuyorum karanlıktan Kahrolası yalnızlıktan Ve sebepsiz ayrılıktan... Ayrılık Gökleri Ağlatır Ulaşılmaz sisli hayalin zirvesi Akseder serabın kara gölgesine. Sevda ateşinde anılar cezvesi Kaynayıp dökülür gönül bölgesine. Ateş böcekleri sürgün kör bir aşka. Ay ışığı hüznü, kederi damlatır. Bu yorgun dağların derdi daha başka. Ayrılık gökleri sarsar da, ağlatır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal ayrılık
Unutamıyorum işte...! İnanmak istiyorum yokluğuna, olmuyor öylesine canlısın ki..! Nefesimle öpüp koklayıp besliyorum senli günleri, içimde büyütüyorum özlemini Her geçen gün, sarmaşık güller gibi tırmanıyorsun düşlerimin doruğuna Gözlerin, köşe kapmaca oynuyor baktığım her yerde..! Kalbimin damarlarına bağladım, seni her nefes alışta tazeleniyor hasretim İçimde deliren yokluğun, acıtıyor gözyaşlarım konaklıyor, pınarlarıma Sana dokunuyorum, seni kokluyorum saatlerin zamana her vuruşunda korkuya boyanıyor dörtbir yanım Oysa, maviler bekliyor bizi bıraktığımız o sahilde Unutma..! Her kurşun, veda kurşunu değildir, sevgili..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Gidenin Ardından Ayrılık Şarkısı
- ayrılık sevgiyi yalnızca çoğaltır, sevgi gerçekse eğer…. ayrılık ateşi düştü kalbe çıkmalı artık yok olası yüreğimden dizelerime yağmur ve bereket olmalı hüzünlü bir şarkı bugün gönlüm kanıyor kendi divaneliğinden derdimi anlattığım bulut ve gök yabancı bugün neden? sevene tutkundu yangını bilirdi onlar anlatamıyorum! suç bende olmalı belki hesap sormalı gönlümden oysa ne dinler beni ne tutar hüznün ellerinden özlüyorum seni fırtına sesli bebek boşaldı kalp odaları duvarlar sağır zift akşamlar bekçiliği düştü yine kaderimden kokunu alıyor da tütüyor bu yürek nur döşedim yollarına yolun açık olsun aksın kısmetin suya dönüşsün bedenin gülenyüz bebek gül yüzlü bebek! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Alışkanlık Yapıyor
'Hayata neye sitem edeyim ki, Kendimden başka' İşte ayrılık, Üstünde yüzlerce yüklü şiir Ve alışkanlık Sigara gibi Ayrılık alışkanlık yapıyor Dostlar unutunca Şiirler, sözler, harfler İstediğin kadar birleştir Topla, çarp, böl Sonunda hep çıkıyor Ayrılık alışkanlık yapıyor Sevdiklerin unutunca Gezdiğin muhteşem yerler Gördüğün en güzel elbise, Kazandığın para, Harcadığın zaman neye yarar Ayrılık alışkanlık yapıyor Tek başına kaldığında |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdamın Adı Ayrılık
Benim yüreğimden Bir parça koparıyor ihanetin, Yalanlar her soluk alışta Saplanıyor kurşunlar gibi bedenime, Mutsuzluğum aldanışlarda kök salıyor. Umutlarım puslu karanlıklarda Bir kurtuluş ışığı arıyor, Boğuluyorum dipsiz girdaplarda... Öfkeli nefretimi Üzerime yapışmış gibi atamıyorum, Ruhum ayrılığın acısıyla titriyor, Kendimi arıyorum karanlık dünyada Kayboluyorum avuçlarımdaki kör ışıkta. Acının baharını yaşıyorum şimdi, Sevda türkülerinin söylendiği her gecede Efkar şafak vakti gibi çöküyor yüreğime... Gözlerimin derinliğine Hasretin sızıyor buram buram, Bakmayın gönlümün delilendiğine Hala kırılmış aşkımı yazıyor sevdam. Dökülüp gidiyor hüzünlerim akşamın içinden, Köpük köpük taşıyor gönlüm Dönüşü olmayan sevgimden, Başka bir adı varmı isyanımın. Yüreğimdeki ateşin kıvılcımıyla Çöl yangınında hala yüreğim... Biliyorum Dönüşü yoktur zamanın, Vakti yoktur ayrılığın, Hüzünlerde saklıdır ondaki zulüm, Alnımızdaki kaderdir, Boyun eğmektir umutsuzca, Tebessümün dudaklarda donması, Yıldızların gözyaşlarına kavuşmasıdır, Yürekten dökülen yanık bir türküdür, Nasırlaşmış eldir, Bitimsiz bir elemdir, Gönüldeki sönmeyen yangındır, “Sevdamın Adı Ayrılıktır”... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Gözlerimi bıraktım uykusuzluk kokan yatağına Gözlerimle beraber sevdamı da Alıp götürdüm yalnızlıkları başucundan basarak parmak uçlarıma Yitik bir acı kaldı gövdemde unutulmuş bir umut çekip gitmeliydim yoktu başka çare yarım ekmekle acı bir soğan koyamadım sofra bezine... __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık ölümden zordur gülüm
Sen gittin ya! İçim acıyor çok kötüyüm Derlerdi de inanmazdım Ayrılık ölümden daha zormuş gülüm Benim için her şeydin Sessizce giderken boynumu eydin Ya ben seni çok, çok sevdim Ayrılık ölümden daha zormuş gülüm Her an karşımda hayalin Kalbimin derinliklerinde yerin Bilmem ki ben sensiz ne ederim Ayrılık ölümden daha zormuş gülüm Sanki içimden söküp aldılar seni Kırdılar ayaklarımı, ellerimi Aynaya bakınca gördüm gerçeği Ayrılık ölümden daha zormuş gülüm Kırıldı bütün dallarım Kapandı sana gelen yollarım Sensizim şimdi durmadan ağlarım Ayrılık ölümden daha zormuş gülüm Sakın ha hiç üzülme İsmini yazmışım şu gariban gönlüme Hiçmi hiç pişman olmadım seni sevdiğime Ayrılık ölümden daha zormuş gülüm Ayrılık ölümden daha zormuş gülüm |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayrılık Bu! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 01:12 PM |
Ayrılık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 01:06 PM |
Ayrılık | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-12-2007 05:13 PM |