www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-04-2008, 10:53 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2084
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan off off herşey küçük we kaçamak bakışlarla başlamıştı!!

yha ben merwe bhu bnm şehit olduğunu sandığım bitanem we benm hikayem bizz bundan 2 sene önce tanışmıştık daha önce bi hikaye daha yazmıştım oda arkimin hikayesiydi onun adıda merwe neyse ben kuzenmlerde kalmaya gittim kuzenim murat adında bir çocukla çıkıyordu murat bizim bi aile dostumuzun oğlu olduundan tanıordum onu we bizde muratla buluşmaya gittik parka wardığımızda muratın yanında esmer bi çocuk oturuyodu aslında çok şekerdii ama neyse sonra onlar cola pasta fln almşlar tuğrulum colalarımızı doldurdu bhende sessiz bi şekilde saol dedim o ise sadece kafasını yere eğmekle yetindi burdan çıkardığım sonuç abaza deildi hatta çok ağırbaşlıydı bi erkeğe göre sonra murat bize bi izin werin bişe konuşup gelcez dedi tm dedik kuzenimle laflıyos bizde o arada murat kuzenime bitanem hadi biz başka masaya geçelim senle bişe konuşcam dedi o sıra göz kırptı bende arada bi espri war sandım oysa tuğrulumla beni başbaşa bırakmak içinmiş tüm bunlar sonra ben ona ismini sordum ertuğrul peki sizin bende merwe dedim sonra sessizce oturuoduk sessizliği bozan muratın sesiydi hadi kumrular yeter konuştunuz gelelim mi artık die bende tuğrulumda kıpkırmızı olmuştuk tuğrulum birden acaba gerçekten yakışıyomuyuz ha ne dersin dedi bende bence mmm bilmem dedim we gülümsedim oda sen warken güzel kız dedi we ben o an öldüm sandım o an içimden bi ses git ona sımsıkı sarıl we sakın bırakma diordu ama yapamadım ömrünün sonuna kadar gözlerimin içine bakmak istior gibiydi ama bhen ee napıoz dedim onlarda hadi yürüyelim dediler tm dedik nasıl olsa tenha biyerdi muratla kuzenim el ele yürüyolardı hawada soğumaya başlamıştı tuğrulum ben birden irkilince üşüdünmü tatlı kız dedi bende biraz ama sen warken kalbimin sıcaklığı yetiyor bana dedim oda gülümsedi we başını eğdi sonra yha ben şey yha off işte şey bhen sendn çok hoşlandım adeta aşık oldum daha yolda geldiğinizi gördüğümde murata yha kızın güzelliğine bak dedim murat çok şaşırmıştı dedi neden dedm oda ilk defa bi kıza güzel dedimde ondan bende hadi cnm inanmam fln diince oda gerçekten bak gözlerimin içine yalanmıymış bende baktım gerçekten yalan sölüo gibi deildi inandım dedim sonra gitmemiz gerekiodu ertuğrul elimi tuttu we ilk defa bu kdr rahat dawranıyorum dedi bende farkındayım dedim sonra numaramı istedi ama dur ben kaydediyim dedi ok dedim bitanem die kaydetti bende tuğrulum die nie tuğrul dion dedi içimden öle gelio dedim oda sen nasıl istersen haa bu arada biz çıkmıoz dedi shen bhenim için çok farklısın fln bende shende bhnm içn farklısın hatta bütün kalbm şuan sennle dolu dedim oda bhen kalbindeysem tkma gerisini ama unutma sende benim kalbimdesin hemde tamamı emrine amade neyse bitanesi grşrz dedi we ellerimi bıraktı bende tuğrul ellerimi hep böle hemen mi bırakıcaksın dedim oda asla istersen hiç bırakmıyım ama gidiceksin bende tm dedim sonra daha kapıdan girdim msj geldi aşkımm ewe wardınız mı biz sigara almaya grdik baktık siz gtmişsiniz bizde geri döndük arabayı alcaz gezelim yazmış bhende ewt hayatım geldik yha bhen çok mutluyum iiki warsın iiki karşılaştık iiki sana aşık oldum ben biraz hastaladım biras uyucam dedim oda hayatım noldu fln ben tabi o arada uyumşm neyse kalktım cvp fln yazdım sonra günlerr aylar sonra 1 yıl oldu bizde 1 . yılımızı kutlamak için ekşisuya gittik pikik yapmaya murat kusenim bhen we tuğrulum onlar mangal fln uraşırken bizde malzemeleri hallettik tıpkı karı kocalar gibiydik brden tuğrulun sesiyle irkildim karıcım domatesleri werirmisin dedi bhen kaldım böle sonra al hayatım dedim oda olmadı dedi bende ne olmadı dedim oda kocacım deicen dedi bnde al kocacım dedim oda kocacın ölsün sana bebeğim dedi bhen uçuom o arada neyse sewgililer günü doğum günleri hatta her an her dakika yanyanaydık resmen ben onun omzuna başımı yaslamışım oda durmadan aşkım yha karşılaşmasaydık fln diodu sonra benm teklif edenm fln çoktur belalım manyağım fln oda deliriyodu kıskançlıktan diodu ki aşkım sen okulu bitir hemen ewlencez sen benm olcan başkasına yar etmem seni sen bigün beni bıraksan bile ben seni bırakmam ancak ben istediğim zaman ayrılırız bhende bhen seni bırakmam bitanemmm tuğrulum bhenm derdim hep sonra 2007 mayıs ayında askerre gitmesi gerekiodu ben nasıl dayanırdım onsuzluğa ölürdüm biterdim kfayı yedim resmen o ayların tadnı çıkarmaya bakıodu oysa bigün karıcım sana bi sürprizim war dedi kolunu bi açtı ki koluna m kazımış bende öptüm o m yi we aşkım senn bana aşk ispatlamana gerek yok bhen sana inanıyorum kocacım dedim neysee gel gelelim acı olaya giderken anlımdan öptü we dönemezsem dedi we sustu kafasını kaldırdığında ağlıodu bense göz yaşlarını sildim we hayatım döneceksin benim gerçek kocam olcaksın sonra bana öle bi sarılışı wardı ki murat kuzenim bhen arkadaşları hepimizin göz yaşlarını zaptedemiyorduk sonra murata yengen sana emanet gardaş kib yengene çok ii bak ağlamasına üzülmesine izin werme nolur dedi bhde sus nolur sus dedim oda tm karıcım sustum dedi sonra ilk defa beni yanağımdan öptü we poşetten bişi çıkardı benim fotolarım bende aşkım senin foton yok bende oda çıkarıp 2 tane foto werdi bana bi baktım üstünde benim sewgliler gününe aldıım kazak tekrar sarıldım we o günü beraber geçirdik ellerini bırakmak istemiodum ama bırakmak zorunda kaldım sonra anlımdan öptü we kadınım beni bekle karıcım benim herşeyim her fırsatta seni arıcam telini kapamak yok dedi ok kocacım dedim sonra gtti dünyam yıkldı sandım bigün onun numarası arıodu ama bu imknsızdı bide açtım tuğrulum karıcım nasılsın demez mi?kafayı yicektim az daha ama neyse sonra her gece gizlice konuşuyoduk nasıl olmuşsa içeri tlf sokmuş sora bgn bi tel geldi kocan şehit oldu cesedini bulamadık die bn inanmak istemedim ama aramıodu 1 haftadır kafayı yedim öldüm bittim mahvoldum resmen sonra kendimi avutmaya çalıştım tabiki aşık olup onu unutmak için çok çabaladım ama onun kadar kimse beni sewmedi bnde kimseyi onun kadar sewemedim ondan sonra mesut die bi çocuğu sewdiğimi sandıma ama yok o diildi sonra g..... isimli biri girdi hayatıma onuda sewmedim ertuğrula olan hislerimi ona anlatamazdım ama ona hissediomuşum gibi anlattım sonra bigün kuzenim aradı merwe ertuğrul şehit falan olmamış telini çaldırmış bütün num. flnda kaybetmş arayamamış şuan erzincanda izne gelmiş o an kaldım resmen şaşkınlıktan deliye döndüm napacam bilmiodum anneme anne ben betüş gile gidiom dedim oda tm kızım git dedi yolda msj geldi seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı daynmak çok zor hadi gel seni çook özledim karıcım seni her zaman ki yerde bekliom bende gittim her zmanki yerde oturuyo kocacım ona herşyi anlattım g... konusunu problem bile yapmadı saolsun şuan çok mutluyuz allah bozmasın 2 sene sonra düğün war inş.. tuğrulum kocacım bunu sanada okutcam bu siteyle birlikte sonsuzlaşcak aşkımızz hayatımın anlamıııııııı seni çok sewiyorum bizimkii farklı herşeyden herkesten ölürüm sana bhen kocacımm benimm herkes k i baksın hayat aşkı yaşadığınız kadardr emin olunn!!!
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:58 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.