www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-05-2008, 09:18 PM   #1
KaRamBoL™
Daimi Üye

KaRamBoL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 45581
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi : KaRamBoL™ has a spectacular aura aboutKaRamBoL™ has a spectacular aura aboutKaRamBoL™ has a spectacular aura aboutKaRamBoL™ has a spectacular aura about
Cool Türkiye'den Filistin'e yardım

Ankara (AA)- Türkiye'nin Gazze Şeridi'ne gönderdiği ilk parti yardımın dün ulaştırıldığı ve yardımın önümüzdeki dönemlerde de devam edeceği belirtildi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Filistin'de Gazze Şeridi'nin Hamas yanlısı grupların kontrolüne geçmesini takiben İsrail tarafından uygulanan ambargo karşısında zor durumda kalan bölge halkının yaşam şartlarının giderek kötüleştiği ve acil insani yardım zaruretinin ortaya çıktığı belirtildi.

Bu durum karşısında hükümetin Gazze Şeridi'nde yaşayan Filistin halkına acil insani yardımda bulunma kararı aldığı kaydedilen açıklamada, bu bağlamda Dışişleri Bakanlığı koordinasyonunda Başbakanlık Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA), Türkiye Kızılay Derneği ve Sağlık Bakanlığı aracılığıyla bölgeye insani yardım sevk edilmesi için çalışmalara başlandığı ifade edildi.

Açıklamada, birinci aşama olarak ilaç, gıda ve giyecekten oluşan yardımın Kızılay kamyonlarıyla iki parti halinde Filistin'e gönderildiği ve 4 TIR'dan oluşan ilk parti yardımın, gerekli izinlerin sağlanmasının ardından dün Gazze Şeridi'ne intikal ettiği bildirildi.
KaRamBoL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.