![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2005
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baykal: Büyükanıt duygusal savunma yapıyor
CHP lideri Baykal, kara harekatının ardından başlayan TSK-muhalefet gerginliği konusunda, “Büyükanıt paşa çok duygusal ve alıngan bir ruh hali içinde savunma yapıyor” dedi.NTV-MSNBC Güncelleme: 16:56 TSİ 06 Mart 2008 Perşembe İSTANBUL - Bazı gazetelere konuşan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Asker ile çatışma içinde değilim, ben bir tespitte bulundum. Üstelik tartışmayı başlatan da ben değilim” ifadesini kullandı.Meseleye hiçbir zaman siyasi yarar sağlamak amacıyla bakmadığını belirten Baykal, söylediklerinde yanlış bir şey olmadığını belirtti. Baykal, “Soğukkanlılığımı koruyorum. Bir tespitte bulundum, ‘Ameliyatta içeride parça kalmasın’ dedim. Askerle çatışma içinde değilim. Genelkurmay Başkanı rahat değil. Çok duygusal, alıngan bir ruh hali içinde savunma yapıyor. Söylediklerimde yanlış bir şey yok. Benim yaptığım bir tespittir” diye konuştu. CHP lideri, “Her şey ortada. İki gün daha fazla harekatı uzatsalar da sonuç fazla değişmezdi. Operasyonun sınırları zaten ABD ile yapılan görüşmelerde belirmenmemiş miydi? Mesele bu değil. İki gün daha kalsaydı ne olacaktı? Benim anlatmak istediğim başka bir şey...” görüşlerini dile getirdi. Genelkurmay Başkanlığı, son açıklamasında, “muhalefetin eleştirilerinin TSK’ya hainlerden daha fazla zarar verdiğini” söylemiş, muhalefetin bu açıklamaya yanıtı sert olmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “hiç kimse mhp’yi hainlerden daha fazla ülkesine zarar veren bir kurum olarak takdim etme hakkını kendisinde göremeyecektir” demiş; chp’den ise “hakaret ederek, haklılığınızı kanıtlaya-mazsınız” yanıtı gelmişti..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|